Noua Dreapta Timisoara


Noua Dreapta raspunde cu “SANGE” demagogiei electorale

autor: FrontPress 07.12.2012
În preajma sărbătorilor de iarnă şi ignorând total circul politic din preajma alegerilor parlamentare din 9 decembrie, filiala Noii Drepte din Timişoara a iniţiat vineri o campanie de donare de sânge, cu scopul sensibilizării opiniei publice. Acţiunea va dura cel puţin două săptămâni, până în preajma Crăciunului. Naţionaliştii bănăţeni au mai anunţat că tichetele de masă astfel obţinute vor fi oferite unor persoane nevoiaşe din oraş.
Prima echipă de militanţi ai Noii Drepte s-a prezentat vineri dimineaţa la Centrul de transfuzie Timişoara, situat pe strada Martir Marius Ciopec nr.1, pentru a participa la această acţiune umanitară. Aceştia au declarat că au dorit să aplice în aceste zile de demagogie pură vechiul dicton legionar: “Oratoria ta să fie oratoria faptei”.
“Campania noastră va continua şi în zilele următoare. Următorul grup se va prezenta la începutul săptămânii viitoare. În acest sens îi îndemnăm pe timişoreni să ne urmeze exemplul şi să ajute comunitatea din care fac parte. Sângele românesc poate salva vieţi”, a spus unul dintre membrii Noii Drepte.
În funcţie de sumele pe care vor reuşi să le adune, tinerii naţionalişti vor oferi cadouri simbolice unui azil de bătrâni sau unor români cu probleme financiare. “Ne-am interesat unde am putea ajuta cu micile noastre contribuţii şi am identificat câteva obiective. Ne vom consulta şi cu unii preoţi pentru a ne recomanda câteva familii numeroase şi cu o stare materială precară”, a spus Andrei Ursoiu, unul dintre participanţii la acţiune. Sursa: FrontPress.ro
 Citeste şi:
“Sangele grecesc nu este pentru imigranti”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu