Bancheri


Bancherii si recuperatorii au abuzat milioane de romani

autor: FrontPress 08.12.2012
Presa cumpărată de bancheri forfoteşte iar de reclame la credite. Dragi români, nu mai treceţi pe la bănci chiar de aţi mînca pită cu ceapă. Lăsaţi băncile să suporte efectul înşelării clienţilor prin comisioane uriaşe şi clauze abuzive, şi pe cel al fraudelor săvîrşite de către bancheri! Le vor rămîne destui bani că şă-şi cumpere lumînări pentru parastasul acestor instituţii de furat cetăţeanul. Spuneţi „Nu împrumuturilor”, dragi români!
Îmi vine să-i plîng pe şefii de bănci şi pe ofiţerii de credit, care mai-mai să-i ducă acasă cu maşina pe clienţi, pentru a-i convinge să mai ia un împrumut sau să deschidă un cont la ei. Am un sfat pentru bănci: să-şi recupereze banii virtuali, mă rog, creditele restante „neperformante”, de la angajaţii lor, începînd cu directorii şi ofiţerii de credit, pînă la ultimul funcţionar. Ei le-au băgat pe gît clienţilor comisioane şi dobînzi crescătoare pentru suma împrumutată, care de la lună la lună s-au dublat, triplat, au crescut de patru, de cinci, de şase ori, de zece ori. Ei să plătească! Au cu vîrf şi îndesat. Dăunătoarele calcule isăreşti i-au vîndut pe românii cinstiţi cămătarilor mondiali.
Dobînzi înrobitoare, dobînzi frauduloase la dobînzi, comisioane de întîrziere, comisioane la comisioanele de întîrziere! O datorie de 500 de euro a devenit una de 5.000 de euro. Doar 10% din datoria creată artificial reprezintă împrumutul. Restul s-a dovedit a fi hoţie instituţionalizată! Stephen Hawking îi linişteşte pe datornici cu apropiata vizită a extratereştrilor din decembrie, care îi caută pe bancherii lacomi şi corupţi, slujitori ai familiilor Rothschild, Rockefeller & Co. Încă din secolul trecut omenirea a visat să pună capăt criminalităţii financiare generate de bancheri. Iată, abia astăzi, poporul islandez a aruncat la gunoi guvernul corupt, a arestat toţi bancherii supuşi familiilor amintite mai sus şi au pus bazele unei noi Constituţii, care garantează dispariţia criminalităţii financiare. Naţiunea română ar obţine aceeaşi performanţă dacă plătitorii de comisioane uriaşe la bănci, plătitorii de taxe şi impozite, ar spune: „gata!” Refuzînd plata birurile extrem de mari unui sistem corupt, ar obţine mult mai mult decît prin manifestaţiile de stradă. Potrivit „Le Monde”, bancherii supuşi lui Rothschild şi Rockefeller, implicaţi în prăbuşirea economică a Islandei (ţara cu cea mai veche democraţie – anul 930), au fost arestaţi şi ard de nerăbdare să-i văd în dungi pe bancherii şi pe recuperatorii din ţara noastră, care au abuzat milioane de români şi au făcut zeci de oameni să se sinucidă. Nicio ţară din lumea a treia n-a fost furată atît de gros, precum au furat cele peste 40 de bănci din ţara noastră.
Românii trebuie să-i facă să tremure de frică pe bancheri pentru criza creată din tastatură, care a zdruncinat România din temelii, la fel cum s-a întîmplat cu Barclays, la Londra şi Bankia la Madrid, care au falsificat dobînzile împrumuturilor dintre bănci şi au manipulat conturile pentru a intra la Bursă. Cînd vor refuza românii să plătească rechinilor financiari datoriile puse de stat pe spinarea lor? Cînd îi vom vedea pe bancherii şi pe directorii de bănci (sigur, şi guvernatorul), părăsind băncile în masă, ca şobolanii? Milioane de români au fost şi sînt fraudaţi. Bancherii au transformat Leul într-o pisică de maidan, căreia benere îi azvîrle din cînd în cînd cîte un bănuţ, cică pentru a rezista atacurilor valutelor. Ar fi timpul ca poporul să treacă la „epurarea” sistemului financiar românesc. Din pricina instituţionalizării cămătăriei şi a corupţiei din sistemul bancar avem o economie imaginară, avem datorii uriaşe, viitorul amanetat şi cele mai mici retribuţii din uniune: 200 şi 300 euro, comparativ cu europenii care au între 1500 şi 3000 euro lunar. Sărăcia erodează continuu societatea românească, iar corupţia, şantajul şi gunoaiele de prestigiu au ajuns endemice. Din această pricină sistemul sanitar şi învăţămîntul sînt la pămînt, în timp ce aparatul administraţiei guvernamentale, al finanţelor, băncilor, ministerelor şi companiilor geme de trîntori, de hoţi şi reţele de tot felul.
Asta e partea ilegală şi hidoasă a neo-capitalismului feudal românesc: chiar dacă nu mai vrea cetăţeanul să se împrumute, statul se împrumută în numele lui de la F.M.I. Şi mă refer la datoriile făcute de statul român pentru bunăstarea Puterii, care doarme cu somn de intenţie, astfel ca străinii care au mituit-o, să secătuiască cu totul bogăţiile patriei. Marea problemă e că rasa degenerată a Puterii de după 1989 a distrus absolut orice activitate economică productivă şi, odată cu acestea, nucleele sindicatelor muncitoreşti, de care tare se mai temeau, transformînd România într-o colonie de bănci, moll-uri, marchet-uri, farmacii, case de amanet, bordeluri, clanuri, dincolo de care supravieţuieşte miraculos o populaţie săracă, îngropată în datorii. Mă întreb ce se va întîmpla cînd nu va mai fi nici un obiectiv economic de furat, pardon, de privatizat. Probabil se va trece la privatizarea organele interne ale românilor. Preambulul acestei operaţii se numeşte „card de sănătate”. De Maria Diana Popescu – Revista Art-Emis
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu