Urari de paste

Pentru ca sarbatorile de Paste sunt aproape, am decis sa va enumar cateva urari de paste, care pot fi folosite in 2010, eventual chiar si pe fondul crizei financiare.

oua, paste, urai de sarbatori, urari de paste, urari paste, paste fericit, pasti, oua pasti, oua rosii, oua Hristos, Hristos, oua frumoase, oua incondeiate, incondeiate, rosii
Astept cu nerabdare Pastile, sa ciocnesc un ou rosu, sa mananc o bucata de friptura de miel stropita cu vin, si sa petrec sarbatorile impreuna cu familia.

Presupunem ca vor fi mai multe sms-uri trimise in acest an, cu ocazia sarbatorilor de paste, poate chiar cu 20% mai multe fata de anul trecut. Si cum romanul e foarte inventiv cand vine vorba de urari, va las sa le cititi:

1. Sarbatori Fericite cu ocazia Sarbatorilor de paste !

2. Va dorim toate cele bune de Paste, dumneavoastra si familiei !

3. Un Paste plin de lumina, cozonaci, bunatati pe masa, RON, ROL, Lei si Dolari, Euro, Franci Elvetieni daca mai incape...

4. Mielu paste fericit / Oul este inrosit / Si iubitul Iepuroi, / Sa v-aduca Euroi / Sa aveti masa bogata / Cu bucate incarcata / Fericire, Sanatate / Ca in rest avem de toate !

5. Doresc ca in acest an, Hristos sa invie in inimile voastre, sa va umple sufletul de lumina, sa va dea pace, bucurie si putere de munca. Sarbatori Fericite

6. De pasti sa ne veselim / Un ou rosu sa ciocnim !

7. Pasteti fericiti - ca iarba este destula !!!!

8. De sfintele sarbatori va trimitem cele mai frumoase si alese ganduri, sanatate, bucurie si pace sufleteasca !

9. Grabiti, si plini de bucurie, iepurasii mancaciosi, vin sa va ureze: "Paste Fericit !" P.S. Sa le pastrati si lor oua rosii si putina friptura !!!

10. A venit Pastele iara / Dar e criza financiara / Ca e criza, ca nu-i criza / Unii-ncarca o valiza / si se duc la Turci, la Greci / Ca sa fie o zi Regi !

Pe final va urez si eu toate cele bune, multa bucurie in suflet si pace sufleteasca. Si sa ciocnim un ou rosu, chiar si daca numa pe blog, cu cei cu care nu ne putem intalni din cauza distantei.

Sarbatori Fericite !!!

6 comentarii:

  1. Alexandru,
    îţi mulţumim frumos, dorindu-ţi şi ţie:
    SĂRBĂTORI FERICITE! cum ţi le doreşti tu.
    PS:
    mie îmi place urarea nr. 7!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Paste fericit,dar renunta la miel ..pana la urma o sa ajungeti sa va mancati intre voi,numai carne sa fie...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place cel mai mult urarea nr. 6

    RăspundețiȘtergere
  4. Folclor nou. :)
    Mai nou circula o rugaciune frumoasa pe SMS care trebuie sa o trimiti la inca 7 prieteni si sa observi ceva. Ce? Ca ti-a venit factura mai mare de la Vodafone sau de la Orange. :)

    RăspundețiȘtergere