:: Abuzul fiarelor 2(art.pt.arhiva blogului)

Titlu: Abuzul fiarelor 2(art.pt.arhiva blogului)
Autor:: Odorica Ion
Articol: Asa am, scapat caci aveam un plan dinainte stabilit. In caz ca nu mai merge cu nu stiu, sa-l mai tin inbrate schimbam tactica si spunem, ca nu a fost ideea mea ca, de frica am facut ce am facut ca barbatul a zis sa fac, ca nu ma primeste cu copil acasa ca ma bate, etc. In caz de puscarie sa faca numai el, eu sa ramin acasa cu copii.Ce mai banditi mari eram ! Dar dr. Ungureanu dragutul de el, ne-a scapat de toate aceste incurcaturi.
Dar si inainte si apoi dupa ce v-am povestit , aveam pe cineva Getuta(o mina de femeie la 35 kg. si o minuta ca de copil), era debarasoare la o circiuma(femeie de serciciu), dar facuse multa puscarie pentru intreruperi de sarcina si era urmarita. Trebuia adusa noaptea 2, 3, 4, prin cimitir si era mereu beata de abia se tinea pe picioare, i se impleticea limba in gura.Eu cind o vedeam aproape lesinam.
Dar Getuta asa beata si noaptea era mai buna de 10 ori decit doctorii de acum ziua in amiaza mare si trezi. A facut lucruri extraordinare pentru mine, dar si eu am fost superrezistenta. La Multi Ani, daca mai traieste ca a fost Sf.Ghe.
Dupa aceste episoade tragice, cind barbatul meu imi tragea cite o ocheada, cu subinteles, eu ma burzuluiam si ii spuneam :vrei sa te manince puscaria ??? Cauta-ti de treaba !!
Vedeti, de ce dupa revolutie si barbatii si femeile au scapat caii? De aceea, ca erau prin legile draconice tinuti in friu.
Dar pentru generatia noastra a fost prea tirziu, ca am pierdut startul.
Din cazul meu prezentat, in articolul precedent, se vede maximum umilintei. Militianul sa pazeasca personal, efectuarea unui chiuretaj facut in direct in fata lui, fara anestezie, mai rau ca la animale !!!! Apoi te aresta sau(dupa cum era cazul), te vedea zilnic pe culoarele Maternitatii. Sa se stie si sa nu se mai repete ! Am fost si sintem mame, sotii, iubite. Asta a insemnat Ceausismul si cind ma uit in urma, vad cu s-au rarit de atunci femeile pe care le-am cunoscut din cauza abuzului acesta inuman.Nu imi este teama sa spun numele secu-militianului Cucu Rezeanu. Cred ca in toate maternitatile din tara era asa ceva incalificabil.
Asta se intimpla in perioada cind o ruda mai indepartata de a mea dr.gen. abia iesise din inchisoare. Fusese reangajata la Mat.Ploiesti ca functionara, ea care era o specialista.
Facuse inchisoare(citiva ani), ca nu a ascultat de barbatul ei care la anuntarea decre. cu inter.avorturilor la 1 oct.1966, a cerut sa ingenuncheza si sa se jure ca nu v-a face.
Dar a facut, a fost arestata si in apararea ei a spus ca, era vorba de o eleva de liceu si daca nastea era supusa toata viata oprobiului public.Asta i-a infuriat pe anchetatori ca ei au zis invers, trebuia sa fie lasata sa fie supusa oprobiului public, ca sa vada si altele sa nu faca ca ea. Dr. Ghi...(a fost coproprietara la rest.Berbec Pl. si despre ea am mai scris de v-ati plictisit ).
In aceea perioada daca aflau autoritatile (pirite de catre soti,iubiti asau alti binevoitori), ca o fem. a rams gravida si vrea sa avorteze, era jale.Infractoarea era obligata sa vina la militie, lunar cu adeverinta de la med. genicolog cum ca sarcina merge mai departe. Daca nu ??? nici nu vreau sa ma mai gindesc.

Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu