:: La rock comanda - inapoi la alfabet

Titlu: La rock comanda - inapoi la alfabet
Autor:: http://politia-blogurilor.blogspot.com
Articol: Apare-n metrou cu un aer de taxi, si sa vezi mizerii cand se urca-n Dacii. Ati inteles, vorbim despre Roackeru 93 (http://rockeru93.wblog.ro/). Un copil neinteles, cu blog. Intri la el pe blog, dai de antet. Copilu` asta scrie R0m@nejhte. citez:

"In Intunerik, salutare tuturor rockerilor!!!! Rock On!!!". Pe urma, la sectiunea "despre mine", in dreapta, ruleaza poze cu copii de gradinita, cel mai probabil la un banchet, zic. Si, intr-un amplu exces de cuvinte pline cu un subinteles grotesc de factura "spirituala", rockerul din 93 vomita:

"Ma numesk Andrei sunt din SigHISoarA Si imi place fff mult sa ma dau k skateboardul .. rolele , hellyes , nu-mi plak oamenii . cretini si aia kare barfesk pe la spate imi plac oameni prietenosi prekum Rockeritza96 o besk, sUnT fan Marlyn Manson ador .. muzika .lui .cateodata visez k sunt intr-o lume .. k numai oameni , foarte buni .. ador , Si Papa Roach.. Multzil altzi care canta muzik .. rock si cam atat despre MN , papa :*:*:*".

Eu una nu am inteles nimic. Absolut nimic. Deci viseaza ca este intr-o lume cu numai oameni foarte buni si adora. Si papa roach multi altii care canta muzica. Bun, ori nu stam bine cu virgula coerenta, ori suntem prosti de-a dreptul. Pe urma dau de un articol cu Lady Gaga, in care Andrei, pubert-ul cu aere de mare mason, apreciaza:

"Nu ca vas mintzi , dar Lady Gaga este lesbiana si cheala .Intru-un Viedoclip Poker Face sa pupat cu o fata si nu numai in Poker Face aproape in toate videoclipurile ei . nu cred ca numai lesbyana e .. cred k e si bisexuala.Se saruta cu fete :-& naspa :-& frate makar daka ar sta k un baiat ce pui mei neaparat cu o fata deci asta e de toata coma .."

Observam dragi tovarasi si pretini, mari probleme ale insului tomnatec in ceea ce priveste limba romana. Desi nu are decat 17 ani, Andrei este ferm convins ca detine un adevar absolut, atat despre societatea-i contemporana, cat si despre gramatica. DOOM-ul nu-i suna cunoscut, dupa cum bine vedem. Cred ca exemplele de mai sus sunt mai mult decat elocvente pentru a sublinia ce e de subliniat in maretia copilandrului.

Si ne intrebam,asa deci si prin urmare, intr-o soţietate plină de prinţipuri, ce va fi sa urmeze? Daca ar mai trai el nenea Iancu... Rabdare tovarasi, rabdare...

Autor: Tequila Andreea
--
Visitor Ip: 89.122.118.31

2 comentarii:

  1. Haaai mai ca e simpatic! E pierdut in lume lui... E rockaras wannabe, are impresia ca stie ceva, e un pusti. O sa-i treaca toanele astea, in cele din urma. Sper.

    RăspundețiȘtergere