:: Nu este pacaleala !

Titlu: Nu este pacaleala !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Un gind ascuns sau datorita intuitiei, am impresia ca Mafia de la conducerea tarii, a profitat din plin de criza. Realegerea lor a fost ca o mana cereasca, pentru ei. Au furat cit au putut din banii imprumutati, acum imprumuta altii(sa-i platim tot noi), sa si-i insusasca in modul cel mai josnic, mafiotii americani din anii 193o-1940, erau mici copii fata de ai nostrii.
Este foarte suspect faptul ca toate miliardele imprumutate se topesc, in urma neraminind nimic, totul este ca a boare de te intrebi, au fost banii?
Dar macar de ochii prostilor, ar trebui sa faca ceva, dar nu fac nimic, nimic, nimic.
Important este ca au pe ce da vina, pe criza. Ea criza, papa toti banii.
Am un presentiment ca o sa fie de rau. Am vazut azi noapte si soferii de la RATB ca nu voiau sa intre pe trasee. Si profesorii s-au ciciit prea mult, pina au inceput protestele.Astea trebuiau incepute de multi ani. Si cel mai important, hotii nu trebuiau alesi.Va dati seama o prostie mai mare ca aceasta. Jefuitorii realesi la cirma tarii, sa pape tot in continuare, pina la spolierea de tot a tarii si a poporului acesta, fara nici un pic de minte, este cea mai mare prostie.
Oare se va intrerupe sirul furturilor? Macar FMI sa nu le mai dea bani.
Conducatorii tarii, jefuiesc in draci, pe principiul, acum ori niciodata, pe viata si pe moarte.Pe linga tot ce au furat aceste citeva miliarde date de FMI, anul acesta, este un mizilic. Ar fi pacat pentru ei, sa nu-si forteze norocul pina la capat. Unde vor mai gasi ei prosti ca romanii.
Cind (daca) se va trezii poporul v-a fi prea tirziu, ei vor fii departe pe vre-o insula particulara,fara grija zilei de miine rizind in barba sau, in hohote de ce prosti am fost ce ne-au mai tras-o si bucurosi ca ne-au lasat ca amintire platirea datoriilor enorme pentru un popor furat si saracit. Cum v-om fi atunci, ca acum sintem cersetiorii lumii?
Nu este pacaleala.
Vad cit de degajati vorbesc guvernantii si latraii lor la tv. despre cum merge economia, cum este cu legea cum este cu o camera la parlament, cum v-a fii viata noastra peste 3o de ani, va curge lapte si miere.(asa ne spuneau si comunistii acum 50-6o de ani).Cit de siguri sint latraii PD-L, cum vorbesc ei repetind cuvintul "cu siguranta" si increzuti dai si toaca, toaca, toaca la prosti, rol in care intra si moderatorii si ei intreaba ca niste procurori inchipuiti ce si cum?
Totul este pref in ochii prostilor.
Trebuiesc luati de guler, bagati la inchisoare cu catuse si scosi banii cu forta cit se mai poate, citi mai sint. Scuzati-ma pentru, poate nereusita acestui articol.Am vrut sa scriu mult mai dur, dar nu am avut curajul.Nu sint lasa, dar daca as scrie un art. ca un dus rece ca ghiata, pentru trezirea poporului, ce ar urma? Un manifest de ridicare la lupta. Sintem pregatiti?Cred ca fotografia vorbeste in locul meu.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

2 comentarii:

  1. Bravo!!! ai spus bine...doar ca ,cu o floare nu se face primavara,trebuie sa gandeasca mai multi asa ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru apreciere, acesta este scopul articolelor scrise de mine.

    RăspundețiȘtergere