:: Traim un cosmar !!!

Titlu: Traim un cosmar !!!
Autor:: Odorica Ion
Articol: In situatia politica si economica, catastrofala in care se afla tara noastra si noi acum din cauza clasei politice, pentru a ne menaja sistemul nervos, este bine sa ne refugiem in trecut.
In trecutul glorios al natiei noastre. Sa cautam sa gasim cele mai favorabile situatii din punct de vedere militar, care sa ne mingiie orgoliul. Eu numai asa pot sa rup acest vis urit.
Ma concentrez in trecut pina la contopire, pentru a nu mai stii nimic din ce este in jurul meu, sa retraiesc mai bine momentele de glorie ale neamului nostru.
Cind ma voi trezi sa cred ca nu a fost decit un cosmar inchiput.Asa ca acesta este obiectivul meu si pt. dvs. cei care va intereseaza sa evadati din prezent, sa scormonim in ceea ce a fost frumos in trecut.
Vreau sa merg pina acolo sa cunosc ceea ce nu este trecut pe net. sa vad ce este nespus.
Numai asa pot sa "fentez" mizeria morala in care ne balacim.
Sentimentul patriotic nu trebuie lasat la balteasca, ci sa fie mereu enuntat si exemplificat, pentru a ne tine atentia treaza si nervii tari. E de neimaginat ce ni se intimpla !!!! Mersul uriesesc spre dictatura absoluta ! Ce ne mai poate scoate din rahat . O dictatura militara?
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

4 comentarii:

  1. exista o legatura intre cutremure si CIRCULATIA AVIOANELOR ... STIINTA SECRETA A NATURII SI MEDIULUI !!! LEGILE FEMOSAN .... credinta si prudenta,.............

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Odorica şi eu aş merge...pe jos ca BADEA CÂRŢAN, până in Italia.:))
    Nu am partener de drum, te prinzi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Udrea are o statistica care sa arate cati COPII din RO se imbolnavesc din cauza ALIMENTATIEI cu EURI si ZAHAR RAFINAT ? ea incurajeaza turismul STRAINILOR care ne BOMBARDEAZA cu EURI si PEDOFILIE ... AGRICULTURA si EDUCATIA CORESPUNZATOARE au fost SABOTATE de catre MARII PATRIOTI cu , CONTURI GRASE si NESIMTITE ... ROMANIA se afla in RAZBOI CHIMIC ECONOMIC si PSIHOLOGIC !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, antiignorantul are dreptate. ROMANIA se afla in RAZBOI CHIMIC ECONOMIC si PSIHOLOGIC cu ea insasi. Se autodevoreaza.

    RăspundețiȘtergere