Şi toate câte veţi cere, rugându-vă cu credinţă, veţi primi.

Matei 21:22 "Şi toate câte veţi cere, rugându-vă cu credinţă, veţi primi."

O singura fraza,si totusi un mesaj atat de puternic,si atat de folositor.Eu ma folosesc de acest mesaj in fiecare zi,in fiecare minut din viata mea.Si in fiecare zi mi se intampla miracole.Totul e sa stii exact ce vrei,dupa care sa stii cum sa ceri.

Ce vrei cu adevarat?

Vrei o tigara?
Vrei o cafea?
Vrei bani?
Vrei un BMW?
Vrei o casa de vis?
Vrei o relatie ideala?

Cel mai greu e sa te decizi ce vrei cu adevarat.Dupa aceea,cel mai greu e sa mentii aceea dorinta in permanenta in mintea ta,fara sa lasi lumea din exterior sa te influenteze.

Incearca mai intai cu tigara(daca esti fumator).E cel mai simplu.Mie imi functioneaza de fiecare data.Daca nu ai tigari,si vrei sa fumezi,fa un joc de imaginatie,de vizualizare.Dar sa fie din suflet.Imagineaza-ti ca deja fumezi,ca tii tigara in mana.Nu conteaza de unde ai obtinut tigara.Conteaza doar ca o fumezi,si ai aceea senzatie,simti cum inspiri si expiri fumul de tigara.Ataseaza sentimente puternice de aceea imaginatie.Traieste momentul de parca ar fi real.Iti garantez ca in cateva minute va aparea cineva cu tigara,si iti va da o tigara.Mie imi functioneaza,chiar si cand sunt plecat pe drum lung cu masina.Asa a fost acum 2 zile,cand reveneam din Sibiu,in Targu Mures.Nu era nici un magazin,nici o benzinarie,nimic prin zona...dar mi-a venit cumva sa trag o tigara.Si am facut acel joc de imaginatie,cum fac de obiciei,cand imi doresc ceva.Si iata miracolul: peste 5 minute am prins bariera...si din masina din fata a iesit un tanar,si si-a aprins o tigara.Am coborat,si i-am cerut o tigara.Spre surprinderea mea,aproape ca ne-am imprietenit,am stat de vorba,de parca eram amici.Si asemenea miracole mi se intampla in viata,in fiecare zi.De exemplu,cand mi-am dorit o alta masina,printr-un miracol,in 15 minute am facut 25 milioane,am mai pus niste bani,si mi-am adus un Ford Fiesta din Germania.... Totul s-a intamplat in acelasi mod ca si cu tigara.

Cum sa ceri?

E simplu.Doar vizualizeaza lucrul dorit in mintea ta,si mai ales simte-te ca si cum ai avea acel lucru.Si fa asa mai multe zile,saptamani,luni la rand.Depinde de cat de mare ti se pare acel lucru dorit,de cat de greu crezi in subconstientul tau ca ai putea sa il ai.Si sa ai credinta,ca vei avea acel lucru.Fara exceptie,in cel mai scurt timp ti se va arata.Mie imi functioneaza,de ce nu ar functiona si in cazul tau?



3 comentarii:

  1. Am doua moduri in care as putea aborda problema. Modul neserios - si-atunci voi spune ca vreau sa fiu un cal cu aripi... si modul serios in care iti confirm ca ai dreptate, caci am trecut si eu pe-acolo. Si inca mai trec. :)
    Gandul creaza realitatea si ma bucur ca gandesti asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi Dan,atat de mult mi-ar placea daca toata lumea ar intelege acest lucru,si s-ar folosi de el pentru a-si imbunatati toate aspectele vietii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur pentru voi!
    Şi la mine funcţionează, uneori...
    Dar am o curiozitate, dacă Feri a obţinut maşina dorită, e foatre bine; dar tu Dane ai reuşit să vinzi "vila dorită de mine"...şi pe care nu mi-o pot permite?
    Aveţi grijă ce vă doriţi, că s-ar putea să vi se întâmple!:))

    RăspundețiȘtergere