:: Manca-l-ar ocna!

Titlu: Manca-l-ar ocna!
Autor:: Metaxa
Articol: http://metaxatraian.blogspot.com/
A înnebunit lumea. Un nemernic îşi bătea zi şi nopate soţia cu care avea 2 copii (urma să vină şi al 3-lea). Femeia s-a săturat de tortură şi a fugit la mama ei, unde s-a refugiat de nebun.
Bestia a năvălit noaptea peste ele, spărgând un geam şi împărţind lovituri de cuţit în stânga şi dreapta. Şi-a înjunghiat soacra şi soţia. Ultimei femei i-a aplicat o lovitură de cuţit secţionându-i măduva spinării.
Intervenţia medicilor a fost în zadar. Femeia a rămas paralizată de la brâu în jos şi nu va mai putea merge niciodată. Medicii sunt sceptici şi în priviinţa evoluţiei sarcinii. Sunt şanse mari ca şi sarcina să fie piedrută.
Nemernicul este în stare de libertate. Poliţiştii l-au lăsat liber, precizând că aşteaptă să vadă câte zile de îngrijiri medicale sunt necesare pentru soţia sa ca să-i poată încadra fapta.
Avem de-a face, în opinia opinia mea, cu încă o decizie imbecilă. Femeia nu va mai putea merge niciodată şi poliţiştii aşteaptă să vadă câte zile de spitalizere va înregistra femeia. Hai că ne-am dat dracu cu justiţia asta. Bagă bestia cuţitul în tine, te lasă paralizat şi poliţia nu ştie unde să te încadreze. Cum unde? La Grădina Zoologică sau la ocna de sare dacă la bulău pentru 10 ani nu mai sunt locuri.
--
Visitor Ip: 89.37.172.242

2 comentarii:

  1. Probabil aşteaptă să o nimerească bine şi pe soacra respectivă.:(
    Am văzut la ştiri cazul...adevărat dar regretabil şi tragic.:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi daca te uiti la "stiri"? Devii empatic.

    RăspundețiȘtergere