LEMURIA - O REALITATE ZGUDUITOARE - 1

SECRETUL CONTINENTULUI MU A FOST ELUCIDAT

Cine suntem, de unde venim, incotro ne indreptam?

Sunt intrebarile firesti pe care si le-au pus nu o data, oricare om, in toate timpurile. Ei bine, cat de neplacut poate deveni pentru unii, secretulr aspunsurilor la aceste intrebari,  atat de bine pastrat timp de 22 de milenii, a fost dezvaluit. Adevarul a iesit ca untedelemnul la suprafata. Consecintele dezvaluirii lui insa, pot fi  dureroase pana la extrem iar pentru o parte din omenire de-a dreptul catastrofale. Nu punem in balanta pierderile colaterale constand in miile de tone de carti de istorie, religie, antropologie care trebuie topite ca maculatura sau falimentul sau degringolada iminente ale unor institutii laice sau religioase, si nici somajul in care vor intra cohortele de profesori, sacerdoti, publicisti, etc.,  cat mai ales consecintele psiho-sociale, isteria in masa, depresiile si sinuciderile pe care le va genera adevarul despre noi insine.

Continentul Mu nu mai reprezinta o enigma.
Concluziile bazate pe dovezi si argumente irefutabile, la care au ajuns un grup de cercetatori de la diverse institutii de prestigiu au zguduit lumea stiintifica contemporana. Cum s-au petrecut lucrurile aflam de la domnul Robert Churchward din Cheshire, Connecticut, stranepotul colonelului britanic James Churchward (1851 -  1936), primul metafizician care a indraznit sa puna sub lumina reflectoarelor stiintei descoperirea sa uluitoare, continentul MU. Colonelul a scris mai multe carti. In anul 1926 cartea "The Lost Continent of Mu Motherland of Man" a vazut lumina tiparului, a deveni bestseller si de atunci, datorita continutului ei senzational, a avut parte de numeroase traduceri si reeditari pana in zilele noastre. James Churchward dincolo de carierea sa militara de succes a fost un excelent geolog, cartograf, scriitor ocultist, artist, inventator si lingvist iar istoria vietii sale nu este nici pe departe una modesta.
Descoperirea continentului Mu din Oceanul Pacific, disparut in urma unui cataclism abominabil in urma cu 22.000 de ani, populat de o specie de oameni numiti Naacal si identificat astazi cu stravechea Lemuria ai carei locuitori, lemurienii, sunt considerati de catre cercurile ezoteriste,  stramosii nostri, are o istorie interesanta. In ultima decada a secolului al XIX-lea, in timpul sederii sale in India, colonelul a invatat de la un maharishi, limba straveche a lemurienilor, naga-maya, cu ajutorul careia a citit tablitele de teracota aflate in biblioteca lamaseriei, tablite care descriau in detaliu geneza  Pamantului si a omului, precum si a "gradinii RA-iului", continentul Mu. Lemurienii  erau monoteisti si nu recunosteau ca unic zeu decat pe Ra - soarele. Lemurienii constituiti dintr-o rasa alba cu varianta maslinie, dominanta si altele trei, maronie, galbena si neagra, dominate, au colonizat intreg Pamantul, iar prin invataturile transmise confreriei preotilor, considerate texte sacre, civilizatia lemuriana a reprezentat temelia tuturor celorlalte  civilizatii antice care i-au precedat cronologic  - dravidiana, dacica, sumeriana, caldeeana, babiloniana, hindusa, persana, egipteana, ebraica, olmeca, tolteca, incasa, mayasa si greaca. Orice religie politeista practicata de catre unele dintre civilizatiile urmatoare, considera colonelul Churchward, nu reprezentau decat niste erezii, fantazari si deformari intentionate ale preotilor, de la doctrina sacra, de baza. Odata cu religia ei au transmis omenirii si cunostintele lor avansate astronomice, matematice si filozofice.

Nota autorului 
Desigur ca istoria controversata a continentului Mu se impleteste cu istoria controversata a Atlantidei iar intaietatea diseminarii cunostintelor in randul omenirii, fie de catre lemurieni fie de catre atlanti este subiect de discordie pentru unii spiritualisti care nu recunosc decat doar una dintre surse. Alti spiritualisti spun ca cele doua continente au avut populatii si civilizatii emergente si ca lemurienii sunt stramosii atlantilor. Cele mai spectaculoase informatii despre lemurieni raman totusi cele oferite de Ramtha. Dar toate la timpul lor! Oricum pe noi doar lemurienii ne intereseaza acum. Istoricii, in lipsa tablitelor de teracota, raman in continuare sceptici pentru toate variantele, considerandu-le simple fabulatii, caci dovezile de natura spirituala nu au sustinere in artefacte si nici nu au cum sa aibe. Nu comentez aici nici parerile si credintele dacomanilor, caci, daca ar fi sa dam crezare afirmatiilor lor, ar trebui sa-i consideram pe vechii lemurieni daci pursange si fauritori ai tuturor civilizatiilor pamantene. Din respect pentru munca sa de o viata, voi urmari firul descoperirilor generate de colonelul Churchward. Acum insa toate speculatiile, prezumtiile, negarile sau ipotezele vor ramane de domeniul trecutului. Pentru ca acum se cunoaste tot adevarul.
 Sursa foto antet
NB Va rog sa nu luati in seama fotografia din antet. Am postat-o ca sa va atrag in lectura si va mai rog sa nu parasiti meterezele! Vor urma  dezvaluiri senzationale. Doare dar merita!

12 comentarii:

  1. cand mergeti pe strada vedeti multe femei VOPSITE si fara un scop bun constructiv in viata … sunt dresate de sistem direct sau indirect sa distruga Romania !!! atentie la neatentie …

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-nteleg ca pe internet gasim idei vopsite... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. stii vorba aia cine are urechi sa aude si .... sa vada ... :) deci PRUDENTA relaxare constiinta si intelepciune etc. ...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))
    Postarea ta incita la tot felul de comentarii.

    Lemurienii si femeile vopsite fara niciun scop!
    :)))
    Ma dor maxilareleeeeeeee.
    Astept cu mare interes relevarea adevarului irefutabil...
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt deja trei episoade scrise dintre care doar unul postat. Binisor.... catinel.... Unul pe zi... Daca ai stii cat de neasteptat de spectaculosi sunt lemurienii astia... :)) De doua zile ii fugaresc pe net. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)))
    sincer mie nu mi-au starnit interesul pana acum (lemurienii). Dar de cand cu postarea ta, imi sfaraie calcaiele si nuca-mi naravasa tot loveste peretii cranieni de nerabdare.

    Ma voi inarma cu ceva rabdare, dar va fi un timp ce se va scurge taaare greu. :(

    RăspundețiȘtergere
  7. aveti incredere cei PRECAUTI in ce va sfatuiesc ... si prudenta maxima cu PSIHOPATII !!! ... SE provoaca unul pe altul ptr. a IESI cu MACEL ! MINTE de POLITICIENI !!!citez din Realitatea- Chiulul este motiv de ceartă în Camera Deputaţilor, în timp ce senatorii se atacă din cauza legii referendumului.Scandalurile s-au ţinut lanţ miercuri în Parlament. Dimineaţă, în Camera Deputaţilor motivul a fost chiulul unor aleşi, cei care au venit la serviciu criticând neseriozitatea colegilor care nu s-au prezentat la muncă. incheiat citatul.Avertisment - sa nu mai mearga lumea cu masinile personale si avionul decat in cazuri exceptionale ... si mare PRUDENTA peste tot .ROMANIA se afla in mai multe feluri de RAZBOAIE ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Numai in Romania se intampla "tot felul de razboaie"???

    RăspundețiȘtergere
  9. Antiignorantule, :)

    Mamaaaaaa.... Te-ai dezlantuit!
    Cu psihopatii este limpede. Ii depistam usor! Ei sustin ca 2x2 fac 5. Nevropatii constituie problema noastra. Ei stiu ca 2x2 fac 4, dar tocmai asta-i enerveaza cel mai tare. :))

    Stai ca o sa vezi! Lemurieni, 'lemuma'n.. sunt de vina! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Si ce aveţi cu animăluţul din fotografie, că e chiar simpatic!

    Aloo, Şefu,ia spune-mi, drăcăria aceea muşcă? Nu de alta, dar să-mi fac o idee de care parte a baricadei ar trebui să mă aşez: pro- sau anti-lemurieni.
    (Auzi Danule, dar asta nu e o specie de maimuţe?
    Mânca-ţi-aş, e belea, deci Darwin avea dreptate?!! Ne tragem din maimuţe. Ce trist! Acum n-o să mai pot spune în sens ironic, "maimuţă ce eşti!". Pfiu, numitul o să considere că-l gratulez, recunoscându-i originea "sănătoasă"!)

    RăspundețiȘtergere
  11. legile FEMOSAN - in VIITOR se va practica medicina ISIHASTA - calugarii stiu ce inseamna aceasta ... propun in scoli deja sa se studieze cel putin o ora pe saptamana asa ceva ... NUMAI TRADATORII de NEAM se pot impotrivi acestui tip de MEDICINA !

    RăspundețiȘtergere