Din nou alaturi de voi!

Am avut o perioada in care am intrat doar sa citesc  putin,n-am reusit sa scriu insa pentru ca am fost prinsa in probleme noi,care  m-au solicitat mai mult decat in mod obisnuit,m-am apucat de radio...si pentru ca mie imi plac provocarile,am incercat sa fac acest lucru fara rabat,asta insa mi-a luat cam mult timp.
Una peste alta imi place si o fac cu pasiune,este tot ce conteaza!
N-am uitat insa ceva! N-am uitat ca v-am invitat la mine la vara si abia astept sa va cunosc pe multi dintre voi!pe unii ii am pe lista de blogroll si va citesc zilnic...chiar daca nu las comentarii tot timpul.
Eu va invit pe toti cei care ma citesc sa fiti alaturi de mine timp de doua ore de la ora 18-20.oo la emisiunea mea de radio"Cutiuta cu iluzii",diseara o sa va dau dedicatii cu mare placere si drag!
Linck-ul este http://radiosilverfm.webs.com/chatradiosilver.htm iar tema emisiunii de azi:"Casatoreste-te cu mine!"Astept parerile voastre legate de tema... :)

9 comentarii:

  1. Succes ! Mai sunt 30 min pana la emisiune !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tasha,
    mult succes!
    Azi am pierdut emisiunea, dar spune-ne pe ce unde prindem postul tău?
    Cred că nu înţeleg eu bine:) totul este pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  3. April,stii ca tu esti una dintre cele care ma ajuta la desfasurarea emisiunii,prin comment-urile care le lasi pe blogul meu...multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mariana,este un radio online,am lasat linckul mai sus dai click si intri ...daca nu te descurci ataseaza-ma la lista ta de messenger si iti explic mai multe,am pe blog adresa de e-mail, la profil...pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare mulţam!
    Tasha am să încerc şi dacă nu-mi iese, apelez la tine.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Succes! Si tie, si cuplului Lisandru si radioului! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc draga Dane...poate iti faci timp si sa ne asculti...;)

    RăspundețiȘtergere