Inca o peripetie cu trabantul



Asta seara am avut inca o peripetie cu trabantul cand am plecat de la Majestik, locul unde am fost sa bem un ceai. A fost o seara stresata tinand cont ca toti ne-am luat cate o ciorba de burta, PE RAND :)) iar eu, cand sa imi pun otet, am scapat putin mai mult deoarece nu am observat ca era stricata sticluta. Am cerut alta insa a adus-o fara usturoi, ca nu mai aveau. Am trecut si peste asta!

In aceeasi zi mi-am patat geaca, deoarece am fost in service cu masina prietenei mele unde mecanicul m-a chemat sa vad ca rotile erau umflate nu mai mult nici mai putin de 3.0 cand trebuia sa fie la 2.2 si, tinand cont ca a fost iarna, trebuia chiar mai putin de 2.2. Deci, dupa cum va imaginati nu am fost foarte fericita cand mi s-a zis: “Ce ai pe geaca?! Cred ca ti-ai patat-o.“ Dar asta este! Sper sa iasa pata :P

In fine! Dupa ce am mancat , am discutat ce aveam de discutat si ne-am baut fiecare ceaiul hai sa plecam. Prietenul care era cu noi a plecat cu taxi-ul iar noi ne-am urcat in trabi sa plecam insa, dupa ce am iesit din parcare, masinuta a inceput sa caraie foarte urat si nu a mai vrut sa plece, neam! Am zis ca, tinand cont ca eram aproape de casa si ca pana acolo mai mult cobori decat urci, hai sa o impingem pana la locul cu coborarea. Si am urcat in masina iar prietenul meu a impins masina. La un moment dat trebuia urcat cam 500 metrii (loc de care uitaseram amandoi) si am iesit si eu sa imping dar trebuia sa fiu atenta si la volan ca sa nu o ia masina pe aratura.

Am obosit, normal, mai repede de cei 500 metrii si am urcat in masina sa o tin din frana pana ne trageam noi sufletul. Insa tin sa va zic faptul ca masinuta nu prea are frana iar frana de mana, ca la orice masina mai veche, poti sa o folosesti si in timp ce mergi ca foarte mult nu ajuta dar am tinut pedala apasata pana-n capat si am si tras frana de mana. Am reusit sa ducem trabantul la locul de coborare. Am urcat in masina, prietenul meu a mai impins putin sa ii dea viteza si s-a urcat si el. Am ajuns pana in parcare cu ea –parcarea fiind facuta direct, fara a mai fi impinsa niciun mm- si ne-am dus acasa franti de oboseala, direct in pat si nani.

Asa ca, dragii mei, daca va doriti trabant ganditi-va de cateva ori inainte cata energie trebuie consumata si cati muschi faci :D

9 comentarii:

  1. :) Pacat ca am plecat cu taxiul,mai faceam si eu putina miscare in seara aia,impingand trabi...dupa ciorba de burta cu continut 50% sos de usturoi...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Trabanturile nu au voie sa circule pe drumurile publice pentru ca le calca masinile. :)

    Toate comentariile mele sunt glume, nu atacuri. Sper sa nu te superi. Nici Alexandru. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dan Ioanitescu:
    foarte tare bancul tau !!! :)
    si cred ca a fost "gustat" de toata lumea.

    P.S.
    de cateva zile vad prin zona in care stau (Brancoveanu-Giurgiului un Trabant albastru tunat , ce seamana izbitor cu personajele din Cars .
    Vreau sa va spun ca este o minunatie de masina!
    Nota 10 Master tunerului...

    RăspundețiȘtergere
  4. :))
    Dan,cred ca ciorba de burta, impreuna cu sosul de usturoi(eram racit,si aveam nevoie de usturoi) a costat in jur de 12-13 lei.

    Trabi lui Alexandru Hategan e "beton",chiar daca mai apare cate o mica problema...dar cu timpul se rezolva:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am o intamplare cu un trabant din tinerete,am sa-l povestesc intr-o postare viitoare...e haioasa rau!:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Tasha, tu ne tot ameninti ca ne povestesti si tot ne amani si ne tii curiosi.

    Dan ai dreptate, trabanturile, tre sa aiba grija sa nu fie calcate de "monstrii" de pe sosele, cat despre functionalitate, e superba masina - de-asta mi-am si cumparat-o. Face figuri, dar per total e o super masina.

    Daca facem vreodata vre-o intalnire 100 Ro, o sa fac tot posibilul sa vin cu masinutza, impreuna cu Feri si Alexandra si cine-o mai incapea (ca nu-i asa mare) :))

    Toate cele bune tuturor :)

    Si nu Dan, nu ma supar

    Ciorba de burta pe care a mancat-o fiecare, a fost super ok, cam nasol cu impinsul masinii dupa ce-am mancat, dar am reusit oricum

    RăspundețiȘtergere
  7. tu ai reusit si am reusit si eu...de data asta! data viitoare s-ar putea sa va las impreuna (alex si trabi) sa va tineti de urat :P

    RăspundețiȘtergere
  8. E acuma si tu ! Hai sa zicem ca a fost inca o intamplare hazlie pe care am petrecut-o impreuna :D

    RăspundețiȘtergere