VIOL EXTRATERESTRU

CUM SA PRINZI UN EXTRATERESTRU
Anul trecut Giovanna, o italianca de 41 de ani a rupt tacerea. Intamplarile si memoria ei in legatura cu rapirea in repetate randuri de catre extraterestrii dureaza de 37 de ani. In sprijinul afirmatiilor ei aduce numeroase dovezi, fotografii, imagini filmate precum si existenta unui avorton hidrocefalic cu infatisare monstruoasa. Nu se stie daca acest caz al sarcinii nedorite si intrerupte a fost declarat doar presei sau si Politiei Italiene, oricum, faptul ca a ramas insarcinata fara stirea ei poate fi considerat viol.
Daca totusi exista o plangere, Politia Italiana va avea cea mai grea sarcina din istoria existentei ei, nu numai pe plan national, ci fara sa gresesc as spune de-a dreptul mondial, caci chiar si cu Interpolul este foarte dificil, daca nu imposibil de dus la indeplinire. Cum sa prinzi un extraterestru? Si mai ales cum sa faci ca eventualele teste de paternitate in situatia in care fetusul a mai fost pastrat in alcool, sa coincida cu extraterestrul pe care, prin absurd ai reusi sa-l prinzi? Si daca extraterestrul ar fi posibil sa aiba coada de lemurian si se va dovedi ca face parte din alta specie, decat prezumtivul tata, oare cum va mai reusi politia sa-si ceara scuze? In ce limba?
Cat despre celelate probe, dovezile ei filmate si fotografiate, imaginile cu extraterestrii si cu nave extraterestre in forma de farfurii luminoase, din filmuletul de mai jos, acestea ar trebui comparate cu originalele.
Profesorul, fizicianul si renumitul cosmolog Stephen Hawking, ne atragea de curand atentia  sa ne tinem cat mai departe de extraterestrii si sa evitam contactul cu ei, pentru ca altfel vom pati ce au patit indigenii americani la intalnirea cu europenii.

Surse: informatii si foto fetus preluate de pe descopera.ro;  foto Hawkins de pe Wikipedia

4 comentarii:

  1. Hawking are perfecta dreptate, Dane. Si, la urma-urmei, ce am avea de pierdut? Nativii americani, in schimbul dansurilor dinaintea totemurilor ilare si a turmelor de bizoni, s-au ales cu niscai palinca de secara, blue-jeans si chewing-gum, basca o religie bine ajustata si adusa din condei. Calul de foc. Civilizatie...
    Alienii insa, vor face o afacere proasta de tot. Trebuiau sa vina inainte ca noi sa "descoperim" kamikaze... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,da! :))

    Sarim de pe orbita si ne aruncam cu tot cu Terra asupra lor si-i facem praf. Ii spulberam in cuante mult mai mici decat cele cunoscute. Lectia pe care o vor primi va fi invatatura de minte nu numai pentru aceasta Galaxie, ci pentru intreg Universul, astfel incat, niciun extraterestru nu va mai pofti la Pamantul nostru. In veacul vecilor. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei poftim problemă! În ce limbă să-şi ceară scuze poliţia?!
    Dar de când îşi cere scuze vreo poliţie?
    Plus că, nu-i aşa, extratereştii le au p-astea cu telepatia.
    Te citesc din prima!
    Este femeie, ai 41 de ani şi nu socializeti, hop, pun de-un viol.
    Eşti poliţist şi nu cunoşti decît o limbă (teoretic pe cea maternă, dar nici pe aceea prea bine), te scapă de exprimarea scuzelor în extraterestră. Ti le citesc direct din tărtăcuţă.
    :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere