:: Criticilor mei(detractorilor mei)

Titlu: Criticilor mei(detractorilor mei)
Autor:: Odorica Ion
Articol: Sa nu credeti ca nu am nimic de spus. Articolele mele patriotice cu indemnuri clare si explicite ajung sub ochii tinerilor patrioti, infierbintati de elanul tineresc. Nici nu va inchipuiti ce zic:" mai dar noi ce faceam ca ne-a lut-o baba asta inainte ! Uite ce a dracului este". De aceea trebuie sa-mi tin caii in friu caci, nimeni nu stie ca numai gura e de mine si nu este nimic organizat.
Nu vreau sa fac necazuri familiei, care este ingrozita de frica sa nu mai fac apel la ridicare la lupta ! Am pus muzica ca si pe blogurile mele ca sa detensionez artosfera, nu ca nu aveti de unde lua. Mai ales cind unul isi spune anonim fara sa aiba curajul barbatesc, cu care nu l-a inzestrat natura, sa spuna in fata ca nu a citit nimic din urma si eu am multe de spus, incit o ia la fuga ca un las sau .....
Vreau sa ramin la blogurile mele, dar am sa ma despind incet, incet. Stiu ca sint citita, indiferent ce cred despre mine. E necesar sa mai fie si unul ca mine, caci toti am visa la fulgi si picaturi de ploaie si apoi vom suferii cu totii, ca ne-ar deveni mintea imbicsita de minciuni.Cind ne vom trezi, v-a fii prea tirziu si am pierdut timpul cu dragalasii adolescentine, care nu meritau atita loc in viata noastra. Intotdeauna omu, barbat sau femeie trebuie sa delimiteze in primul rind, in mintea lui sentimentalismul de nevoile obiective politice, financiare sau de orice natura. Cind iubesti, iubesti cind ai alta treaba, treci la alta treaba cu mintea, cu sufletul cu tot, pentru ambele situatii separat.
Daca atunci cind iubesti te gindesti ce faci miine ce cumperi de la piata si cind trebuie sa fii patriot, te gindesti ce bine era in pat cu iubit, nu ai facut nimic.Totul iese pe dos, totul este fara finalizare. Amesteci borcanele. De aceea am crezut ca un alt stil de a scrie, despre alte lucruri decit cele induse de pr.tv., ar putea sa dea culoare, o noutate si ar atrage atentia celor, pe care iubirile adolescentine, au un alt loc in inima lor si vor sa vada si altceva mai ales presarate printre marintisuri.Zic maruntisuri, caci atunci cind esti tina, esti mereu indragostit si se intimpla ca la focul de paie.
Cind te uiti in urma zici:" mai da ce prost am fost "! Mi-am pierduit vremea cu tot felul de prostii si cu ce am ramas ? Cu sifilis, sida, sau alte nimicuri din acestea.. Asa ca in art. mele, am ceva de spus si sint oameni mai ales barbati tineri, care citindu-ma atent se ambitioneaza si pe urma nu-i mai poti opri. Si cine este de vina, eu ca am umblat cu batul, in cuibul de viespi. In incheiere, daca nu mai scriu aici nu inseamna ca am fost intimidata, scriu acolo unde am scris si pina acum si in multe locuri unde sint invitata.
Nu-mi luati in nume de rau ce v-am scris.
Fam.mea a vazut acum citiva ani ce pot face cuvintele mele, si v-am spus nu vreau sa scap iarasi caii, caci situatia politica si economica in tara este grava si cuvintele mele dau imbolduri care ?????nu se stie niciodata. Ajung ca picatura de apa intr-un desert.

Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

2 comentarii:

  1. sa nu mai mearga lumea cu masinile personale si avionul decat in cazuri exceptionale ... si mare PRUDENTA peste tot ROMANIA se afla in mai multe feluri de RAZBOAIE ....

    RăspundețiȘtergere
  2. SE provoaca unul pe altul ptr. a IESI cu MACEL ! MINTE de POLITICIENI !!!citez din Realitatea- Chiulul este motiv de ceartă în Camera Deputaţilor, în timp ce senatorii se atacă din cauza legii referendumului.Scandalurile s-au ţinut lanţ miercuri în Parlament. Dimineaţă, în Camera Deputaţilor motivul a fost chiulul unor aleşi, cei care au venit la serviciu criticând neseriozitatea colegilor care nu s-au prezentat la muncă.

    RăspundețiȘtergere