:: Meciul de box dintre Dezaxata si Gramatica 1

Titlu: Meciul de box dintre Dezaxata si Gramatica 1
Autor:: http://politia-blogurilor.blogspot.com
Articol: Citatele sunt luate de pe http://dezaxata.blogspot.com/

Buna gasit doamnelor si domnilor. In coltul din dreaptaaaaaaaaaaaa, Dezaxata, cu un palmares impresionant ea este cunoscuta si ca "greseala pe centrimetru patrat." In coltul din stangaaaaaaaaaaaaa sta retrasa Gramatica. Corectiile la care a fost supusa in ultimii ani sunt foarte cunoscute si este vizibil afectata si acum.

LIVE TEXT

Runda 1. Bang!!!

Asa cum astepta si publicul nerabdator Dezaxata intra in forta iar Gramatica da sa fuga de frica. Dupa doua palme fixate extrem de bine de antrenorul personal, Gramatica se intoarce in ring si este brutalizata de Dezaxata cu "Dar nimic nu i-a oprit pe acei copii, ajuns candva la maturitate, sa aibe parte de o viata sexuala activa." Dezaxata rade satisfacuta iar Gramatica isi regreta existenta.

Runda 2. Bang!!!

Cu buza sparta si arcada franjuri, Gramatica isi face curaj dar nuuuuuuuuuuuuuu...cu o schema de wrestling care nu trebuia sa aiba loc intr-un meci de box, Dezaxata ii da un sut fix in cap cu " Am atatea idei in cap, despre care as dorii sa scriu.... si as vrea sa am rabdarea necesara sa citesc blogurile preferate. "
Gramatica iar cade si Dezaxata se uita cu ochii mici si rai la ea cum isi da duhul. Publicul e in delir. Se aude un ras diavolesc. Suvite de par smulse zac pe jos. Incredibil!!! Dezaxata a dus mai multe carti si le da foc. Gramatica zbiara de ciuda.....
--
Visitor Ip: 78.96.101.126

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu