De-a indragostitelea

De-a indragostitelea .Hai sa ne jucam.Dar hai sa fim sinceri, cine a spus ca e simplu si loooz a mancat...prajituri. Astea fiind spuse pornim: Hai sa ne jucam de-a indragostitelea. Era problema cu "ce te faci cand cauti scanteie si gasesti incendiu?". Eh, va spun eu: te arzi. Big time. Ceea ce nu e neaparat de rau, e si asta o demonstratie de ceva, sau o chestie de bagat la cutie pentru mai tarziu. Mai e si frumoasa treaba, uneori. Eu zic ca merita. Clar.
Uite, e cald in sfarsit (stiu, e cliseu, dar ce mama ma-sii de treaba, e frumos), infloresc copacii, deja visez marea, vreau si iarba proaspata.
Hai sa ne jucam de-a indragostitelea. Se joaca asa: se ia una bucata celalalt, se alege cu simturi nu cu ratiune. Se adauga putin timp,o scanteie sau un incendiu, dupa caz. Se adauga 2-3 chestii de-ale lor, tabieruri, ritualuri, o preferinta pentru corcodusele necoapte. Se amesteca bine, bine de tot. Se da prin sita si ce ramane e ceea ce suntem. Hai sa ne jucam. E posibil sa doara putin, e super fun, e foarte interesant, loveste in moaca eul mirobolant, ne trezim cu propriile limite in fata. Fooooooooarte tare, frate! Pe bune, e chiar foarte tare. Cine are curaj? Dar sa nu uiti ca nu exista reguli scrise si jocul asta nu e usor. Trebuie sa fii ori foarte egoist ori norocos, daca vrei o sansa. Sau incredibil de naiv. Mizez pe noroc.

7 comentarii:

  1. Buna!!!
    Eu vreu sa ma joc!!!
    Nu sunt obsedat dar imi plac jocurile astea periculoase si daca tu crezi ca nu-i fac fata te inseli asta e un joc mult prea simplu pentru mine pun pariu pe viata mea.
    Daca incepem sa ne jucam , vei deveni viata mea si daca eu pierd te pierd pe tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. App , daca te intereseaza un schimb de link pune blogul meu pe el tau deoarece eu am facut deja asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti sigura Livia ca iti doresti asta?s-ar putea sa ajungi sa iubesti cu adevarat...iar asta doare. Daca esti sigura ca poti sa te joci cu un baiat rau, astept un comment pe blogul meu...Poti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh,guys...cred ca nu ati prins ideea. :)Sau poate va inteleg eu gresit... :)) Rad cu lacrimi! Sorry WaLy, dar eu sunt prinsa deja in jocul asta.Am razboiul meu de purtat. Si Andrei, serios? "Lasa un comment daca poti sa te joci cu un baiat rau?" Serioooos? Haaai maaai, ma asteptam la mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Livia,asa n-am mai ris de mult!La postarea ta care descria deja o stare - cu talent literar , as zice- ti s-a raspuns ca la un anunt de 'dating'! Foarte frumos scris, imi place!

    RăspundețiȘtergere
  6. Emilia,se pare ca ne intelegem in functie de specie. Nu raspunsul de dating e ce asteptam. Mersi pentru apreciere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze Livia, ai dreptate.Eu nu am reusit sa prind din prima ideea.De-aia te-am si tratat ca pe o persoana care a absolvit varsta majoratului.Scuze!

    RăspundețiȘtergere