Karpatia


INTERZISA in Slovacia, formatia iredentista Karpatia va concerta la Targu Secuiesc, pe bani publici (VIDEO)

autor: FrontPress 27.06.2012
Primăria din Târgu Secuiesc va finanța și în acest an manifestarea iredentisto-șovină ”Szekely Sziget” ce va avea loc în perioada 28-30 iunie 2012 lângă municipiul Târgu Secuiesc, județul Covasna. Anul trecut și CJ Covasna contribuise la această manifestare cu suma de 2000 de lei.
Capul de afiș al manifestării iredentiste maghiare îl reprezintă formația de muzică rock Karpatia interzisă în Slovacia dar care concertează fără probleme în România pe bani publici.
”Szekely Sziget” reprezintă doar una din modalitățile prin care UDMR și PCM stimulează spiritul iredentist al tinerei generații de maghiari care sunt învățați săi urască pe români în acest tabere în care de cele mai multe ori se consumă alcool și droguri. Personaje binecunoscute pentru declarațiile lor antiromânești sunt invitate să țină prelegeri. Printre aceștia se numără Csibi Barna sau liderul Jobbik din Ungaria, Vona Gabor. O serie întreagă de organizații extremiste maghiare, unele dintre ele neînregistrate legal, folosesc acest tip de evenimente pentru a atrage noi militanți.
”Szekely Sziget” este o manifestare dedicată exclusiv tineretului maghiar și care are în centrul său ideea Trianonului, tinerii fiind învățați să lupte pentru anularea Tratatului și refacerea Ungariei Mari. De Dan Tanasa
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu