Armata romana


Ministrul apararii: Armata romana abia sta in picioare

autor: FrontPress 08.06.2012
Corneliu Dobriţoiu, ministrul apărării,a recunoscut că că Armata Română “abia stă în picioare la capitolul dotări”. Acesta a mai declarat că bugetul alocat armatei este foarte mic.
Ministrul dă vina pe guvernul Boc pentru bugetul redus. ”În momentul în care cheltuielile de personal se cifrează la 85 la sută din total buget, bugetul de înzestrare este atât de infim, atât de superb, încât nici nu îl putem zări. Asta nu înseamnă că nu ne interesează să găsim soluţii pentru a rezolva această chestiune” menționează Dobrițoiu.
El a precizat că guvernul caută soluții de valorificare a patrimoniului în exces al armatei pentru reechilibrarea tuturor capitolelor bugetului Apărării. Totuși ministrul apărării a afirmat că armata nu se va transforma într-o agenție imobiliară.
Starea jalnică în care se află armata română la ora actuală este rezultatul politicii duse de toate partidele ce s-au aflat la guvernare din 1989 până în prezent. Însă, așa cum este carcteristic politicienilor, aceștia dau vina unii pe alții și în această chestiune. De pe Schimbarea.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu