ALERTA ! SIRIA IN STARE DE RAZBOI !



Alerta MAXIMA ! SIRIA IN STARE DE RAZBOI ! TURCIA VA ANTRENA SI ROMANIA IN  CONFLICT ?????

Siria este oficial in stare de razboi 

   
Siria este oficial in stare de razboi (Video)Foto: thenews.com.pk
Presedintele Siriei, Bashar al Assad, a declarat ca tara sa este in "stare de razboi", la mai mult de un an de la inceputul revoltelor impotriva regimului sau.
Intr-o adresare catre cabinetul sau, liderul sirian a precizat ca toate eforturile trebuie directionate spre castigarea razboiului.

"Traim intr-o adevarata stare de razboi, din toate unghiurile. Cand suntem intr-un razboi, toate politicile si toate partile si toate sectoarele trebuie sa fie directionate catre castigarea razboiului", a afirmat Bashar al Assad, potrivit BBC.

Totodata, el a criticat tarile care i-au cerut sa renunte la putere, afirmand ca Occidentul "ia si nu da niciodata si acest lucru a fost dovedit in fiecare etapa. Vrem relatii bune cu toate tarile, dar trebuie sa stim unde se situeaza interesele noastre".

Rapoartele Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului au aratat ca au avut loc ciocniri violente langa bazele Garzii Republicane, la circa opt kilometri de centrul Damascului, lucru destul de rar intalnit, ceea ce ar putea sugera o incredere crescuta in randul rebelilor.

Garda Republicana este condusa de fratele mai mic al presedintelui Assad, Maher, care are misiunea de a proteja capitala.

Noi ciocniri au avut loc marti, in Siria, in urma carora cifrele oficiale arata un total de 68 de morti.
ziare.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu