Lunikoff s-a intors


Lunikoff s-a intors cu un nou album si pentru anul 2012(VIDEO)

autor: Ursu 05.06.2012
Michael Regener, sau emblema rockului nationalist din Germania, isi face simtita prezenta printre nationalisti si in 2012. Dupa un succes deplin in cadrul concertului organizat de Partidul National- Democrat in Eichsfeld in luna mai, Lunikoff anunta aparitia noului album Vermindert schuldfahig.
Nu o data Lunikoff a subliniat importanta mesajului politic si nationalist al pieselor sale si mai putin a muzicii in sine, prin sloganul “0% muzica, 100% politica”.
Cu acelasi mesaj radical si neconventional cantaretul de muzica nationalista din Germania iese in fata si anul acesta. Melodiile “hard” si incorecte politic isi fac simtita prezenta din plin si pe noul CD “Vermindert schuldfahig” sub forma a 16 piese nou noute.

Spre deosebire de ultimele albume semnate “Die Lunikoff Verschworung”, prin acest proaspat album Lunikoff aduce aminte de vremurile anilor 90 si inceputurile anilor 2000, cand trupa Landser, al carei solist era,  nu se ferea de a spune lucrurilor pe nume. De altfel, chiar coperta noului album si grafica de promovare a noului CD, care este prezenta si pe tricourile de promovare, aduc aminte de albume precum “Ran an den feind” care i-au adus o condamnare la trei ani de inchisoare in anul 2003. Sursa: FrontPress.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu