Cum faci fata situatiilor jenante ?



În fiecare relaţie există momente jenante, însă ce contează este cum te descurci să treci peste aceste clipe ruşinoase. Iată câteva exemple şi cum le-ai putea gestiona:

Îţi face cunoştinţă cu prietenii lui... dar nu te numeşte iubită...
În primul rând nu te lua de el de faţă cu toată lumea, ci aşteaptă să rămâneţi doar voi doi. În al doilea rând, nu îl ataca, ci încearcă să-l întrebi calmi, să simtă că de fapt sunteţi de aceeaşi parte a baricadei. L-ai putea întreba cum ar vrea să-l numeşti în faţa prietenilor tăi şi de aici să porniţi o discuţie despre voi doi. 

Îţi spune "Te iubesc", dar tu nu simţi la fel...
Sărută-l şi spune-i cât de specială te simţi că el nutreşte sentimentele acestea pentru tine. Nu îi explica de ce nu îi răspunzi acelaşi lucru decât dacă te întreabă, altfel pare că te scuzi. În cazul în care te întreabă dacă simţi acelaşi lucru explică-i că sentimentele tale încă nu sunt la fel de puternice, dar te simţi mai apropiată de el cu fiecare zi. 

Ai lăsat lucruri la el acasă, dar ţi le dă înapoi...
Când se întâmplă asta nu te pripi să te gândeşti că nu vrea ca relaţia voastră să avanseze, ci mai degrabă poate simţi că îi invadezi spaţiul personal. Ideal este să începi o discuţie cu el în care să-i propui să-şi lase lucruri la tine când mai rămâne peste noapte şi explică-i că te-ar ajuta şi pe tine daca ai lăsa lucruri la el când dormiţi împreună. 

Ai scăpat un... vânt în faţa lui. Ce e de făcut?...
Cu siguranţă toate ne dorim ca iubiţii noştri să ne vadă perfecte - sau măcar foarte aproape de perfecţiune - iar un astfel de faux pas ar putea fi o pată uriaşă pe imaginea impecabilă. Important e cum gestionezi această situaţie. Ei bine, bărbaţilor nu le pasă atât de tare de chestia asta, iar dacă tu reuşeşti să râzi un pic de tine, poţi trece cu brio peste moment. Singurul lucru pe care-l va şti despre tine e că eşti un om ca oricare altul, cu un organism care funcţionează ca oricare altul.

Sursa: revista Unica
Daca ti-a placut articolul, apasa LIKE, pentru a-l citi si altii.
http://despredragoste2009.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu