Caz unic in lume !

CAZ UNIC IN LUME! O fetita s-a nascut cu un penis in frunte, fara ochi si nas
Caz incredibil la un spital din Africa de Sud, unde o adolescenta de 16 ani a dus pe lume o fetita care avea un penis in frunte. Potrivit doctorilor de la spitalul Malizo Mpehle Memorial din Tsolo, fetita s-a nascut cu probleme si a avut si un frate siamez, care nu s-a dezvoltat total in timpul sarcinii.
CAZ UNIC IN LUME! O fetita s-a nascut cu un penis in frunte, fara ochi si nas
Astfel, acesta a fost "inghitit" de surioara lui, doar penisul sau dezvoltandu-se tocmai in zona din fata a capului micutei.
Micuta are probleme mari, deoarece are intestinele in afara corpului, nu prezinta nas, nici ochi, in locul globilor oculari avand o piele subtire, au declarat medicii citati de publicatia Sowetan Live.
Se pare ca tanara mama a luat mai multe medicamente in timpul sarcinii, care au afectat dezvoltarea fatului, astfel incat s-a ajuns la aceasta situatie tragica.
Din nefericire, in Africa de Sud numarul cazurilor de copii nascuti cu malformatii grave este din ce in ce mai mare, numai in ultimele sase luni venind pe lume 29 de bebelusi cu organe lipsa sau dezvoltate in afara corpului.


» vezi articolul original
stiri.rol.ro/

2 comentarii:

  1. DACĂ O SĂ NE MAI GÂNDIM TOATĂ ZIUA NUMAI LA PENIS ...O SĂ NE CREASCĂ UNUL PE CREER...DECI?N-O SĂ MAI FIE NEVOIE DE BĂRBATI...PĂZEA!

    RăspundețiȘtergere