Ofer bani bloggerilor

100 Ro cumpara spatiu de reclame pe bloguri.Indiferent da cat trafic ai,poti sa devii colaborator(daca ai 50 de vizitatori pe zi,daca ai 10000,nu conteaza).
Daca ai 50 de vizitatori,poti sa iti faci o prima de craciun(sau bani de cadoul de ziua de nastere a mamei).Daca ai 10000 pe zi,,poti sa iti faci bani de iesirea in oras de sambata seara:)

Oferim 1 euro la fiecare 3000 de vizitatori care au vazut reclama pe blogul tau(e mult mai mult decat banii oferiti de AdSense).

Vizitatorii sunt considerati unici dupa fiecare 24 de ore.Asadar,daca maine se intorc acelasi vizitatori,vor fi numarati.

Cum calculezi castigurile?
Daca intr-o anumita perioada de timp(1 zi,1 luna,1 an,etc.) ai avut sa spunem 50000 de vizitatori:

50000/3000=16.6 euro

Dupa ce incepi campania,vei primi un link catre pagina unde e monitorizat traficul tau (sunt monitorizati vizitatorii unici,si afisarile de pagini).Acolo iti vei monitoriza castigurile oricand.


De asemenea,reclamele le poti afisa pe mai multe bloguri(daca detii mai multe bloguri,sau daca ai prieteni care au bloguri,si care te ajuta),asadar numarul de vizitatori va fi mai mare,iar castigurile mai substantiale.

Inscrierea e simpla,doar completezi formularul de mai jos,iar de restul ne ocupam noi(iti cream un cod,care va contine bannerul,si numaratorul foarte precis de vizitatori si afisari),tu va trebui doar sa copiezi codul in blogul tau,si imediat incepi sa faci bani.

Banii ii vom trimite prin posta,printransfer bancar,sau orice alta metoda care te avantajeaza,sau care iti e mai la indemana.


Alte avantaje:

In curand,pe 100 ro vor posta ca si vizitator doar bloggerii "alesi" de noi.O-data cu decizia ta de a colabora cu noi,te vom trata ca fiind prieten cu noi ,si vei avea permisiunea de a posta articole de pe blogul tau si pe 100 Ro.

De asemenea,vei primi un link si pe pagina de colaboratori,link care va adauga un plus de valoare in ochii lui Google.

Inscrie-te sa faci bani,iar in cel mai scurt timp vei primi codul pentru reclame(pe care sa il copiezi in blogul tau) prin e-mail.Daca ai nelamuriri,suna-ma la numarul 0753 567 691 sau daca ai Orange,da-mi un apel,si te voi suna.

Pentru inscriere completeaza formularul de mai jos:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu