:: Cum sa te faci de ras pe blog

Titlu: Cum sa te faci de ras pe blog
Autor:: Tequila
Articol: Bad Pitzi a devenit un brand. După ea, toate fufiştinele şi-au făcut blog. Avem spre exemplu Adevărata mâţă - http://realbadpisy.blogspot.com. Clătindu-mi irisul pe acest blog am constatat că domnişoara este extrem de frustrată. Vorbeşte ea acolo despre nu ştiu ce fel de centru pentru cei seduşi şi abandonaţi. Cred că ea e cap de afiş. Bazaconiile nu se opresc aici, face ea ce face şi ne "încântă" cu maxime de o anvergură filosofică demnă de Immanuel Kant. Citez: "Si cum am citit la cineva pe blog….pace si sex la toata lumea. Alt P.S. aooii! pff! credem ca nu se mai face Sambata o data". "Aooii?" Interjecţia asta mă duce cu gândul direct la o turmă de oi. "Pace şi sex?" Prieteno, ai nevoie urgentă să ţi-o tragi! Pe urmă ne povesteşte cum s-a îmbătat ea. Din nou, citez: "Nu va povestesc despre filmul cu acelasi nume ci despre cum m-am imbatat eu". Fato, ghici ce? NU este necesar să te mândreşti cu faptul că te-ai îmbătat ca o scroafă-n papură, pentru că nimic nu este mai dizgraţios pe lume decât o femeie crăci de beată. Dar, mergând pe principiul că oricine greşeşte, ai făcut boroboaţa, bun! Ţine-o pentru tine! Mergi la nea'duhovnicu' tău şi spune-i că te-ai îmbătat, că ţi-ai tras-o cu zece înşi din instituţie, sau ce dracu' ai mai făcut tu. Dar nu scrie pe blog asta, că ne zgârie intelectu' trăiţi-ar! E pe poziţia 818 in Ză List. Cum? Pornogizând (termen propriu şi personal) feminismul. Aplauze, vă rog!

Minune, are şi job! Îniţial m-am gândit la blowjob, daar, citind postul, am realizat că are un servici fix şi exact pe măsura ei. Citez: "Luuuumeeeee!!! In sfarsit mi-am gasit ..la naiba …ca deja credeam ca am sa imi petrec toata viata acasa.
pfff! si ce job! Stau toata ziua la birou pe mess si blog.......citeste restul aici http://politia-blogurilor.blogspot.com/2010/04/despre-realbadpisy-sau-ghid-cum-sa-te.html
--
Visitor Ip: 78.96.101.126

6 comentarii:

  1. A gasit si ea cu ce sa se laude:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti rai, fata incearca... nu e rau sa incerci. Trebuie doar sa-ti dai seama cand nu iese si cand sa te opresti. Mai are 2 pasi. Rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  3. No, personal? Cred ca abia ASA te faci de ras pe bloguri. Aparand pe un blog colectiv cu materiale din astea. Nici nu m-a informat, nici nu m-a facut sa meditez... nimic. E un spatiu umplut cu litere care nu au nici o relevanta. Este doar o rautate gratuita, vizavi de blogul cuiva de care - daca inteleg bine - nu-ti place. Mi-am pierdut vremea citind, exact cum ai facut si tu. La urma urmei, nu eram nici unul obligati sa facem asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Neamtu' citeste o carte daca tot ai setea asta de cultura.

    RăspundețiȘtergere