:: Cenzura

Titlu: Cenzura
Autor:: http://andreighiorghe.blogspot.com/
Articol: Da fratilor, baietii astia nu au puterea sa spuna ca toata scremerea asta neuronala este impotriva MEA a http://andreighiorghe.blogspot.com Probabil pentru ca niste frustrati nu suporta arta eu nu voi mai putea posta aici...Dar voi stiti unde sa ma gasiti. Audienta sa stabileasca cine este ,,hasnaua" Va iubesc pe toti, pe toate si va astept cu povesti extraordinare. Din momentul in care nu veti mai gasi posturile mele aici sa stiti ca am fost cenzurat.Nu este prima data in istorie cand se intampla ca mari autori sa fie martirizati.Imi amintesc povestea Contelui de Sade...o stiti? daca nu la un moment dat o veti gasi la mine pe blog...Va sarut...Andrei
--
Visitor Ip: 92.55.138.148

4 comentarii:

  1. Sa stii ca mie imi pare bine ca ne-am intalnit aici, pe 100Ro! Si mi-ar placea sa mai revii! Macar din cand in cand! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate,cei care ar trebui sa se simta nu se simt,iar cei care NU AR TREBUI SA SE SIMTA,SE SIMT vinovati.

    nu era vorba de tine,si nu era vorba nici de politia-blogurilor.blogspot.com

    Era vorba de cei care nu au bunul simt,si scriu articole la "vrajeala".

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu Ghiorghe,

    Este o megalomanie sa te crezi buricul Pamantului. Nimeni nu este buricul Pamnatului. Nu esti chiar atat de important pe cat iti imaginezi. S-au intamplat multe alte nasarambe inaintea celor ale tale. E adevarat ca ai avut si tu o contributie dar de fapt cu tine, mai precis cu articolul acela infect "1 Mai" s-a atins masa critica. Te-ai aflat in momentul nepotrivit, cu articolul nepotrivit, in locul nepotrivit si ai fost insolent cu persoana nepotrivita. Eu unul nu te consider nici cenzurat si nici exclus, pentru ca patologicul in scrierile tale este evident. Natura scrierilor tale obsesiv sexuale sunt psihanalizabile. Daca ti-ai castigat simpatizanti pentru genul tau de literatura inseamna ca esti talentat si din punctul meu de vedere poti sa faci si cerere sa te primeasca aici, caci eu nu am nimic impotriva diversitatii. Nu-mi plac insa extremistii. Cerinta mea, de natura morala, etica si estetica este sa-ti lasi obscenitatile sa se lafaie pe blogul tau si sa nu-l mai infectezi si pe acesta si sa nu te mai obstinezi in a trage cititori de aici. Cui ii place ceea ce scrii, te va cauta el singur.
    Eu sunt doar unul dintre cei 100, poate ca altii gandesc diferit sau deloc despre politica acestui blog. Regulile sunt facute, acceptate si nu cred ca este cazul sa faci tu altele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan Ioanitescu, esti un tocilar inhibat.Din cauza ta a pornit tot scandalul. Cred ca trebuie sa ajungi pe mana http://politia-blogurilor.blogspot.com .Nu mai monopoliza tu discutiile ca nu esti la scoala unde te aprecia diriginta ca stergi bine tabla.Blogul acesta are nevoie de diversitate, de cat mai multe condeie.Ori tu daca erai bun iti cresteai tie traficul pe blogul ala de nu-l citeste nimeni.Ar fi bine sa taci o vreme pana se linistesc apele, altfel o luam de la inceput.

    RăspundețiȘtergere