CONTRACTUL-CADRU, UN ŢARC PENTRU ROMÂNI?

Imaginaţi-vă un popor de invalizi… în CADRU !


CONTRACTUL- CADRU, o altfel de găselniţă a guvernanţilor noştri, menit să ne jegmănească.
Acest fel de contract-cadru, l-as numi mai bine un ŢARC-DEMOCRATIC, special pentru ROMÂNI.
Este revoltător faptul că acest fel de CONTRACT-CADRU-LEGE, este prevăzut în general cu obligaţii multe şi majore pentru noi cei cu bani puţini.
Iar clauzele pe care ar dori să le includă în contract, OMUL căruia i se adresează, consumatorul de rând, nu sunt acceptate, NU PERMITE CADRUL!
Parcă pe zi ce trece, GUVERNANŢII, ne fac tot mai infirmi, ne pun în cadru chiar dacă nu suntem invalizi, nu şchiopăm, nu ne-am luxat nici un picior…
Dacă ne-am uita mai atenţi, avem CONTRACT-CADRU la apă, CADRU la gaz, CADRU la curentul electric…
Numai ce am aflat că le-au dat CADRU şi la medicii de familie, că noi asiguraţii MĂREŢELOR CASE, suntem demult ÎNCADRAŢI. Medicii se pare că au reuşit să scape puţin din CADRU…nu mult, că vor avea ei, guvernanţii, grijă să-i bage la loc.
Ştiţi CADRUL acesta seamănă foarte mult cu acel cadru metalic, la care mă gândesc eu.
Poate vă puteţi imagina ce ar face un OM sănătos la cap şi la trup, dacă cineva l-ar obliga să circule cu un astfel de aparat.
CONTRACTUL CADRU, emanaţia cerebrală a guvernanţilor noştrii, favorizează în mod evident toate clicile lor, prin multe ordonanţe guvernamentale, toate având rolul de a ne goli buzunarele de bani şi aşa foarte puţini.
Îmi vine să le dau cu-n CADRU în cap, să se trezească, să deschidă bine ochii şi să vadă că nu suntem invalizi!
PS:
Îmi cer mii de scuze de la oamenii care în momentul de faţă, au o reală nevoie de acest aparat, folosindu-l temporar pentru a se recupera în urma unor evenimente neplăcute şi le doresc puteri sporite în efortul pe care îl fac!

2 comentarii:

  1. Antiignorantu,
    ai dreptate, cam încet dar se trezesc.
    Cred că şi în privinţa accidentului aviatic ai dreptate...legile FEMOSAN mai fac şi ele câte ceva...bine sau rău, dar fac.

    RăspundețiȘtergere