:: CENZURA 2

Titlu: CENZURA 2
Autor:: http://politia-blogurilor.blogspot.com
Articol: Buna seara. Cred ca mai jos faceati referire la blogul nostru ( http://politia-blogurilor.blogspot.com ). Pe aceasta cale tinem sa te anuntam ca a fost pentru ultima oara cand postam si va vizitam blogul. Multumim pentru tot. In privinta furtului de cititori nu ne regasim deoarece daca noi contribuim la continutul 100ro este normal sa primim ceva in schimb. Nu luam nimic cu forta ci oamenii sunt pur si simplu interesati sa citeasca si alte materiale. Vorbiti de greseli in articole dar in descrierea blogului facuta de voi priviti ce am gasit *Astfel,iti vei promova blogul tau prin articolul scris pe 100 Ro,la baza caruia poti sa lasi un link catre postarea ta.Va fi un fel de Digg Romanesc.* De cand se scrie romanesc cu litera mare specialistilor?

Mult noroc!

PS: Vorbiti serios cand spuneti ca vreti ca blogul sa fie un DIGG romanesc?
--
Visitor Ip: 78.96.101.126

8 comentarii:

  1. Dragul meu "Politia Blogurilor":
    Nu era vorba de tine,era vorba de cei care scriu articole de genul:

    "Pe blogul meu gasiti NU STIU CE..
    Vizitati blogul meu http://blogulmeu.blogspot.com"

    RăspundețiȘtergere
  2. 2 randuri din articolul lor, si apoi link... Aceasta chestie nu ne trage doar pe noi in jos ci si pe voi ceilalti scriitori si vizitatori... ACuma lucram sa indreptam acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  3. "Ba inca a intrat unul de curand care in numele "artei" mai facea si apologia obscenitatii."
    Aici se facea referire la posturile publicate de "politia blogurilor". Este adevarat ca multe din posturile publicate de noi contin cuvinte considerate obscene dar nu noi le-am scris ci sunt in cadrul unor fragmente culese de pe alte bloguri. Noi incercam doar sa le criticam putin si nu o facem "de amorul artei". De ce imi este interzis sa public astfel de materiale aici cand dau mai bine de jumatate de articol si abia apoi pun link?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata Scribu,
    Ma simt dator cu un raspuns. Imi pare rau ca ai luat-o personal, caci nu la voi ma refeream. Daca vrei sa ai aceasta certitudine uita-te te rog, macar in diagonala, la ultimele 200 de postari ale vizitatorilor. Din pacate, sau poate din fericire nu ai citit scabrosenia de articol "1 Mai" pe care adminii l-au scos, fara sa existe vreo cerere din partea mea. Te-ai fi lamurit din comentarii si mai mult, articolul ar fi intrat cu siguranta in colimatorul vostru. Si inca cum! :)) Cere-i lui Feri sau lui Alexandru sa ti-l trimita pe e-mail sau sa-ti dea acces la el si ai sa vezi ca spun adevarul. Parerea mea este sa ramaneti caci faceti articole interesante si munciti pentru ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dan Ioanitescu, esti un tocilar inhibat.Din cauza ta a pornit tot scandalul. Cred ca trebuie sa ajungi pe mana http://politia-blogurilor.blogspot.com .Nu mai monopoliza tu discutiile ca nu esti la scoala unde te aprecia diriginta ca stergi bine tabla.Blogul acesta are nevoie de diversitate, de cat mai multe condeie.Ori tu daca erai bun iti cresteai tie traficul pe blogul ala de nu-l citeste nimeni.Ar fi bine sa taci o vreme pana se linistesc apele, altfel o luam de la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata Dan Ioanitescu. Multumesc pentru raspuns insa nu vad cum pot publica materialele cat timp nu am o parola.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dimineata Dan Ioanitescu. Multumesc pentru raspuns insa nu vad cum pot publica materialele cat timp nu am o parola.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scribu,inscrie-te pe pagina aceea unde publici articolul ("Scrie un articol"),si iti voi trimite parola prin mail.Toate cele bune ;)

    RăspundețiȘtergere