Brigada doi pe trei (2/3) furati la Constanta

Brigada doi pe trei (2/3) au fost furati la Constanta de niste pusti de vreo 15 ani.


Duminica, 11 aprilie 2010, cand toata lumea trebuie sa fie iertatoare si cum mai zice preotu’ nister pusti plictisiti s-au apucat de spart si ce s-au gandit? De ce nu ar sparge masina celor de la Brigada doi pe trei (2/3) ca tot au batut drumu’ de la Campulung pentru a face un stand up in Constanta.


Asa ca baietii nostrii, in timp ce erau in local cu comediile lor care, trebuie sa recunosc, chiar merita aplauze, pustii erau pusi pe fapte mari. Insa cine sa banuiasca asemenea lucru. In fine! Cert este ca s-au furat o pereche de ochelari de soare, geanta cu haine, o masina de tuns si un pachet de tigari (a declarat domnul Sorin Parcalab).


Cele furate erau ale lui Sorin iar lui Flavius nu-i lipsea nimic. Dupa ce au observat ca li s-a spart masina un prieten de-al lor din Constanta a sunat la 112 si in scurt timp a aparut o masina de jandarmerie in care erau 3 jandarmi “2 albi si un aproape chinez” zice Sorin. Sorineee... aproape chinezu’ era turc dragule! Insa oricum mi-a placut descrierea ta :))


Imi pare rau ca s-a intamplat asta chiar la Constanta desi ti-am zis ca este un oras frumos dar astfel de lucruri se intampla peste tot dar poate mai mult in partea de sud...


Oricum eu va doresc mult succes in continuare si... poate ca daca aveai alarma auto nu se intampla nimic. :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu