Andrei Ghiorghe - Votati

Autorii b logului 100 Ro,vreau sa votati,daca il acceptam pe Andrei Ghiorghe ca si vizitator-autor pe 100 Ro.Am parolat pagina pe care scriu vizitatorii articole,asadar vor fi acceptati doar persoanele care vor fi alese de noi.Parola va fi trimisa prin e-mail.
De asemenea,doresc sa propuneti anumiti bloggeri,carora sa le trimitem parola,pentru a isi posta articolele si pe 100 Ro.Vreau ca aceia sa fie doar persoane care scriu CEVA,si scriu original.

17 comentarii:

  1. Mi se pare absurd să votăm prezența unei anumite persoane - vizitatoare a blogului. Părerea mea este că dacă este deschis, deschis să rămână.

    Ceea ce ar putea fi adăugat ar fi un set de reguli, după care se vor selecta materialele vizitatorilor, poate chiar și ale autorilor.

    În plus, nu ar trebui să uităm că, totuși, libertatea de exprimare este regulă a democrației, indiferent de cât de mult ne place sau nu ceea ce se exprimă.

    În speranța că nu va răsări soarele peste mânia voastră, vă doresc o noapte liniștită!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cora,cred ca trebuia sa formulez altfel: sa votam daca sa il acceptam ca si vizitator care are dreptul sa scrie articole.

    RăspundețiȘtergere
  3. Feri,am inteles perfect la ce te-ai referit. Insa, atata timp cat oricine este liber sa fie autor - vizitator, nu e chiar corect sa facem exceptii in acest caz.

    Eu inteleg faptul ca scrierile lui nu sunt pe placul unor autori, insa atata timp cat nu exista reguli de postare, nu inteleg de ce amendam. Ce ii spunem lui Andrei, in cazul in care il trecem pe lista neagra? Ca nu a respectat ce? Ca nu ne-au placut scrieri ale lui si am inceput sa il atacam? Ca a facut comentarii rautacioase cu privire la unii autori? E normal sa raspunda atacurilor cu replici taioase, asa cum a facut-o pana acum....

    Oricum, din punctul meu de vedere, votul ar fi in zadar, pentru ca nu cred ca va mai vrea sa scrie vreodata aici...

    Ideea e sa stii ce e de facut pe viitor, in cazul in care vor mai aparea astfel de cazuri. :) Asa ca reiau ideea crearii unui set de reguli pe care sa le respectam toti!

    In ceea ce ma priveste, au fost postari care realmente m-au deranjat, prin faptul ca au "atacat" valorile mele personale. Insa am preferat sa folosesc telecomanda virtuala si am dat NEXT.

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost odata ca niciodata un cititor curios din fire care eram chiar eu..
    A gasit acest blogg din ıntımplare şi a citit aproape toate articolele afişate astazi:D
    Dupa atıta felozofeala,a ajuns la concluzia ca domnul Dan are perfecta dreptate şi ca nu cantitatea ci calitatea conteaza.
    Un puşti la sfırşitul articolului scria aşa: ımi scuzati greşelile de ortografie:))
    Pai bai tata, dute tu şi mai mesteca cıteva cartuşe de gramatica iar dupa aceea date'n stamba cu "amintirile din copilaria ta" ca eu am plecat la treisprezece ani din Romania ın vara lui 87'şi nu gasesc deloc comestibila scuza aceasta rasuflata...
    Aşa ca dragi mei prieteni tre'sa gasiti o solutie sa scapati de aceasta marfa chinezeasca ieftina şi de proasta calitate.
    Şi de reclame..
    Aha,am vorbit prea mult aşa ca e timpul sa va parasesc,urınduva o zi buna şi numa'bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi admini,

    Votul nu poate fi realistic caci nu vor vota nici macar jumatate din cei care scriu aici. Pentru diversitate, vorba Corei, putem lasa si cativa obsedati sexual sau obsedati de trafic asa cum este preopinentul, sa scrie la noi. Oricum ultimul lui comentariu denota faptul ca s-a straduit sa nu mai faca greseli de gramatica, ceea ce este un inceput promitator pentru el. Ce ma intriga este insa faptul ca noi romanii avem o idee putin diferita despre supermarket, fata de nemti sau elvetieni bunaoara, care nu lasa marfa chinezeasca sau turceasca sa patrunda nu atat in magazin, cat chiar in tara.

    N-am nimic cu bietul Ghiorghe, pentru ca el atata poate, ci cu fenomenul pe care il reprezinta Ghiorghe si care este simptomatic pentru romani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Baietii rai nu au nevoie de mila. Aseara 100ro scriai pe blogul meu ca nu despre mine era vorba si nu cu mine ai tu probleme.Dimineata ma trezesc supus judecatii publice.Nu forta mana citirotilor sa-ti spuna ca intre mine si tocilarul inhibat ma prefera detasat.Tehnic ar trebui sa-mi covina reclama pe care mi-o faci transformandu-ma in fenomen.Insa asta nu e un semn de respect din partea ta.Un cititor nemultumit de-al tau mi-a dat link unde gasesc pe net o platforma identica cu voastra pe care sa o dezvolt.Nu am sa o fac,din respect, respect pe care voi nu mi-l acordati. Prefer sa fiti unici, ca si mine. Hotaraste ceva si comunica-mi... scandalul asta tie 10ro iti face rau,mie imi convine.Gandeste-te.Apropos, daca la finalul dezbaterii despre mine reiese ca raman probabil ca voi devenii admin.Ca doar nu ai utilizat spatiu numai pentru a sti daca sa raman vizitator.Apropos, asa veti face cu totivizitatorii vostrii?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dan Ioanitescu, te vrei ochiul lui Shauron si in fapt esti ochiul de curca. Esti constient ca Andrei nu va mai scrie aici pana nu il rugati . Misto este ca de acum incolo chiar dak nu va mai fi el sa spuna asta,Dan va ramane in mintea cititorilor drept tocilarul inhibat . Pe de alta parte ati comis cea mai grava eroare. Va sinucideti de suparare ca ca v-a injurat cineva. Chiar credeti ca citori vor da buzna sa citeasca despre Nicolae Labis? Oamenii veneau aici sa citeasca penita unora ca ei. Vizitatori de oriunde citeau si gandeau ca pot posta si ei ca si altii, la liber. Acum jocul e altul. Asumati-vi-l pana la capat. Sunt curios cum veti supravietui. Sau va veti razgandi dupa o saptamana si veti spune ca poate posta oricine din nou? Daca va tot razganditi va pierdeti credibilitatea. Cat despre Andrei, eu intram aici si pentru ca stiam unde sa il gasesc. De-acum ramaneti cu tocilarul inhibat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Andrei,din cauza limbajului tau folosit in comentariile de aseara,ma gandeam ca ar fi corect fata de ceilalti autori sa le cer o opinie.De acolo a pornit acest articol,si mi se pare corect fata de cei pe care i-ai injurat.Eu chiar nu am nimic cu tine,si nici cu politia-blogurilor.blogspot.com.
    Nu noi am pornit acest "scandal",tu l-ai pornit.Noi am vrut doar sa eliminam articolele cu doua randuri si cu un link,dar tu ai crezut ca e vorba de tine.DE ACOLO A PORNIT TOTUL.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim,noi la inceput am spus,ca poate posta oricine.Dar pana in momentul in care lucrurile incep sa o ia razna.Si asa s-a intamplat.De aceea ne-am hotarat,ca vom permite oricui sa posteze,dar cu conditia sa scrie cu bun simt.si tu poti sa mai postezi,daca ne demonstrezi ca ai un blog pe care ai scris la fel.Vei primi o parola,cu ajutorul careia vei putea accesa formularul de postare de pe pagina "Scrie un articol".Tot acolo,te poti inscrie,pentru a obtine aceea parola.

    In legatura cu Dan,ma faci sa rad.Poate daca ai sta de vorba putin cu el,sau cel putin sa dai un click pe eticheta cu numele lui,si ai vedea ce si cum scrie,ti-ai retrage cele scrise mai sus despre el.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. @anonim,
    Sa vorbeasca si nea Ion ca si el e om! :) Parerea ta nu conteaza, atata vreme cat iti feresti identitatea. N-ai coloana vertebrala, ciocu mic! Stai in banca ta de anonim si nu-ti mai etala mareata cultura ciugulita din filmele pentru copii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai ce dezbatere incordata! Dan Ioanitescu alias complexat frustrat inhibat se cearta cu el insule.M-a dat pe spate ce lider marcant! Unde sunt Dane aia 100 care iti sar in ajutor si care sunt coautorii acestui blog? Eu eram singura atractie a voastra, fara mine....Ratatule!

    RăspundețiȘtergere
  12. Andrei scrie si tu un articol original si care sa fie frumos scris - si nimeni nu are nimic cu tine. Ce-i asa greu de priceput. Uita-te cate articole a scris dan, desi nu mai scrie de ceva vreme ca a avut probleme... Si uita-te ce calitate scrie el, si apoi compar-o cu "doua randuri si un link" e acelasi lucru nu ? :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Baietii rai reactioneaza asa cum societatea i-a educat. E ultimul comentariu 100.In functie de atitudinea voastra voi avea si eu reactii. Astept un raspuns. Nici macar nu am sa mai intru pe acest blog pana nu primesc un raspuns.Sper sa fie curand.Bun sau rau.Insa fiti barbati si spunet-mi ce ati hotarat.In functie de asta imi voi stabili si eu strategia. Pe blogul meu se posteaza comentarii ca si la voi la liber.Tot acolo am si adresa facebook sau messenger. Pe orice canal hotarati oferti-mi un raspuns.Astept.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bun,deci Andrei,m-ai convins!!!!
    Te rog mult,nu mia intra pe 100 Ro.Bine?
    Si de la sine inteles,articolele tale nu mai au loc aici.Tu ai cerut-o,sorry.Eu ma gandeam ca ai sa intelegi despre ce vorbeam noi ieri,in acele articole.Dar se pare ca nu intelegi,nici daca iti spunem in limba chineza.Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  15. El insule! :))
    Corect in limba romana este "el insusi". Asta se invata pe la clasa a V-a. Ai facut-o pe-asta sau ai sarit-o? :)) Sau n-ai ajuns acolo? :))
    El insule! :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Dan,se pare ca Andrei a inteles comentariul de mai sus:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Feri,
    Daca tu crezi ca el a inteles ca asta nu este un blog extremist si ca nimeni nu-si permite chiar orice in numele democratiei - nici democratia nu este chiar atat de permisiva la orice, ca de-aia exista justitie, politie si puscarii, atunci cred ca ar fi bine daca l-ai invita sa devina coautor. In fond are talent. Chiar e imposibil ca toata lumea sa se inteleaga cu toata lumea. Ceea ce trebuia sa stie de la bun inceput, acum stie. :) Eu zic sa-l primesti.

    RăspundețiȘtergere