...si chiar sunt...EU

Pornind de la ideea ca vroiam cu toii sa stim cine este 100Ro...eu as fi curioasa sa stiu cine sunteti fiecare din voi...asa ca incep eu...(e una dintre postarile de inceput de pe blog-ul meu, schimbata, ca m-am schimbat din ianuarie, am mai crescut un centimetru:)))






M-am nasct in Tg. Neamt, un orasel de munte- micut, curat si cu idei multe! Am terminat Colegiul National "Stefan cel Mare" sectia filologie. Mi-a placut mult, si consider ca acolo m-am format, ca facultatea....hmm...poate doar faptul ca m-am mutat intr-un oras greoi din toate punctele de vedere in care a trebuit sa ma adaptez repede, ca sa pot rezista ca in rest....!!!???? Dar acum il ador:)



Urasc etichetele puse oamenilor si faptul ca unii ne spunem parerile aiurea de tot despre altii, pe care nici macar nu ii cunoastem destul! Brusc am capatat numele de "admis" in urma examenului de admitere al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, de ce nu stiu, poate doar pentru faptul ca din copilarie imi ziceam ca vreau sa ajut oamenii??? dar acum degeba...ca acum am ajuns la concluzia ca daca nu te ajuti singur, nimeni nu te ajuta?!





Dar acum imi place la nebunie ca sunt la facultatea asta, mai sunt pentru doar cateva luni si daca as fi din nou in clasa a 12-a cred ca asta as alege din nou, doar poate as schimba orasul...din curiozitate.
Dintotdeauna am vrut sa fac teatru si atat, in asta ma regasesc...dar cred ca si asta e de fapt o forma de a cauta si mai ales de a gasi raspuns la intrebarea "Cine sunt eu?" de fapt.
Analizez lucrurile foarte mult, iau decizii fara sa gandesc prea mult, visez mult cu ochii deschisi, am idei, dar niciodata planuri...aaaa degeaba imi fac planuri, ca doar traiesc in Romania!!!, vorbesc mult, critic, si cred doar in munca proprie, niciodata nu castigi pe spinarea altuia!!! dar sincer, uneori ai senzatia ca poti castiga...mai ales in sesiune....



Nu mai cred in studentul care invata si stie mult timp dupa sesiune ceea ce a acumulat, cred doar in studentii aia care beau 2l de cafea pe zi in sesiune, care au ochii umflati, care isi dau examenele si dupa nu mai conteaza nota ci doar daca au luat "celebrul 5" (desi mie nu-mi place sa iau 5, mie imi place sa iau doar 10, desi asta se intampla doar uneori:D...asa ca sa vedeti ca sunt si modesta uneori:)))...cui nu ii place sa ia doar 10, oare???) si care mai mult ca sigur in momentul in care au predat lucrarea nu mai stiu nimic! Sa fiu sincera, in sesiune imi vine ideile cele mai ingenioase de a petrece timpul liber, de a face rost neaparat de romanul nu stiu care, si un chef nebun de plimbare...



Ador:
- sa scriu
- sa citesc
- copii
- sa joc tenis
- sa ma plimb cu bicicleta si sa merg pe jos
- sa merg la film
- sa cant
- sa rad
- sa imi fac prieteni
- sa iubesc
- sa fiu pupata pe frunte:d
- sa fiu copil
- sa ma imbrac colorat
- sa dansez
- sa ascult muzica
- sa mergul la seminarul de psioterapie
- sa ma duc la biblioteca si sa dau peste o carte interesanta si sa nu mai plec de acolo prea curand
- ador toamna
- ador muntele
- ador sa fotografiez
- sa fac clatite
- etc etc etc






Singurele lucruri de care sunt convinsa total sunt acelea ca Dumnezeu exista si ca orice am face tot murim la un moment dat!!! Restul sunt doar ganduri, idei, vise, iluzii si sperante adesea spulberate de modul in care ne alegem desfasurarea propriei existente...



Nu cred in pedepse divine, cred doar ca absolut tot ceea ce ni se intampla rau, sunt doar consecintele faptelor si alegerilor noastre, ale fiecaruia. Nu e nimeni responsabil de faptele mele, asa cum nici eu nu sunt responsabila de faptele altora.



Sper ca intr-o zi voi scrie o carte, voi juca pe scena si voi transmite celor din sala o invitatie scurta la a visa frumos, la a lasa inima sa vibreze cand iubirea rasuna armonios....si atat!



Iar daca cineva citeste randurile mele, inseamna ca a meritat efortul de a sta in fata laptop-ului...:)



Va multumesc ca existati, tuturor celor care-mi faceti viata frumoasa!:)

Cu drag,




12 comentarii:

  1. evident nu se putea sa nu mananc cateva litere...scuze

    RăspundețiȘtergere
  2. ai mancat cateva litere, dar imi place ce ai scris despre tine. As fi vrut si eu sa dau la psihologie, pentru ca imi place la nebunie acest domeniu, dar pana la urma m-am axat pe drept, si pe langa fotografie, citit si scris ca hobby-uri. Despre toate astea intr-un post despre mine

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumoase sunt ultimele poze...imi place natura:)si tu esti un copilas dragut:) eu las prezentarea pentru cand mi'o va cere destinul... pana atunci le citesc pe ale voastre si le analizez;))

    RăspundețiȘtergere
  4. pfff......COPILAS...toata lumea zice asta despre mine....dar eu sunt mare....am 21 de ani. Si EL ...to copilas imi zice:)...fir-ar cand eu sunt o FEMEIE:))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai scris despre tine. Intr-adevar, toti ar trebui sa o facem. Dragut articol, draguta persoana!

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa ca ai toata viata inainte sa fii femeie,insa copil...mai putin;)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu o sa fiu o FEMEIE-FETITA-COPIL vesnic....

    RăspundețiȘtergere
  8. esti 3 in 1:)Esti SuperSuperSuperWoman:>

    RăspundețiȘtergere
  9. exact:)))))narcisista din mine ce functioneaza....pfffff...ce doctor oi fi eu oare:)))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Acuma te cunoastem cu totii mai bine Monica :) ne bucuram :) ii foarte faina ultima poza! Imi place si mie natura, locurile frumoase care aduc liniste in suflet :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Skorpiii....tu trebuia sa zici esti superba in ultima poza...pt k eu ador natura:))))))))

    RăspundețiȘtergere