Parerea mea!

Ma intreb daca e ok sa postam clip-uri de pe youtube sau alte site-uri de profil fara vreo explicatie concludenta sau un comentariu interesant? Daca doriti sa postati cat mai multe articole ca sa ajungeti in topul autorilor nu cred ca e corect fata de ceilalti, nu ca as fi eu usa de biserica doar ca as putea sa postez si eu vreo 100 de filmulete de pe you tube si as iesi primul in top. Nu fac acest lucru deoarece ar fi pierdere de timp pentru ca pe un blog conteaza mult mai mult articolele de calitate nu sa scriem in nestire sa avem o mare cantitate de postari fara valoare pentru ca cei care vor urmari blogul vom fii doar noi incercand sa ne facem un nume...deci va indemn la calitate nu cantitate. Prin articole de calitate nu ma refer doar la cele ezoterice ci si la cele esoterice. Nu uitati ca voi creati o imagine a acestui blog si cu cat sunt mai multe postari de calitate cu atat blogul va aparea mai sus in motoarele de cautare, in concluzie nu conteaza numai cantitatea!

5 comentarii:

  1. Si eu sunt de acord! Ar trebui sa ne concentram mai mult pe calitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună dimineața, subscriu observațiilor tale, în același timp, îi înțeleg pe cei care postează astfel, sunt fericiți să fie aici, sunt mai entuziaști și, cîteodată, a picture speaks a thousand words!

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. la ce am scris mai devreme: putem să nu ne mai ”certăm” în public? Nu de alta, dar se bucură dușmanii și nu vrem ca ei să fie fericiți! :) Anonimul, de exemplu. Nu se poate să avem o pagină numai a noastră unde să ne înbunătățim? Sau un mail trimis la toți, ne facem un foldăraș acolo, de unde zap ... și trimitem memo intern la toată lumea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar azi voi cauta o solutia la cele scrise de tine ...;)

    RăspundețiȘtergere