Seara la teatru



Uneori,viata ma surprinde.
Ieri, dupa ce am venit obosita si deprimata de la sectia de neurologie a spitalului Universitar, am vazut ca aveam 10 apeluri pe Cosmote. Nu il iau dupa mine, cacitelefonul e cam pe duca si ma enervez cand nu aud sau se intrerupe cand mi-e lumea mai draga. O colega de la institutul unde am lucrat, tot incerca sa dea de mine.O sun.
"-Voiam sa te intreb daca vrei sa mergi la teatru. Dar acum e tarziu.Sor-mea tocmai a plecat de acolo". Off..."Clinica" piesa la Teatrul de Comedie, pe care voiam de mult sa o vizionez. Asta este. De va trebui sa ajung, voi ajunge. Imi era ciuda, eram revoltata ca de obicei eu cumpar bilete pentru prieteni, dar pentru mine nu poate nimeni sa ia. In fine, frustrari si rautati.
Astazi ma suna.
"S-a dus sor-mea sa mai caute un bilet. Poate ai noroc." Peste 10 minute, revine cu un telefon. "Gata.Ne vedem diseara la17.45 la teatru."
Stiu ca sunt norocoasa.Mai putin in dragoste, dar trebuie sa schimb roata si acolo.
"Clinica"... opiesa ce arata ca viata merita traita, ca totul are o rezolvare, ca fiecare dintre noi are "nebunia" sa, si toti ar trebui sa stam internati intr-o clinica de psihiatrie.
Detalii desprepiesa aveti mai jos, luate depe site-ul Teatrului de Comedie.
Sala a fost plina. Lumea vine la teatru. Biletele se gasesc cu greu. Eu sunt o impatimita. Acum, nu stiu cat imi voi mai permite, dar tot ma duc, macar o data pe luna sau dedoua ori pe luna. Te scoate din cotidian.
Faceti-va timp si mergeti lateatru. Merita.
Clinica
de Adrian Lustig

Raul Dragobete, actor
Valentin Teodosiu
Narcis Pasăre, fost boxer
George Mihăiţă
Crinu Săndoi, bancher
Florin Dobrovici
Violeta Drăghici, psihiatru
Delia Seceleanu
Angelica, bucătăreasă
Virginia Mirea
Directorul
Şerban Georgevici
Procurorul
Aurelian Bărbieru / Bogdan Cotle


mass media
festivaluri, premii





































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu