Femeia:statut de obiect


Poate parea absurd dar pentru majoritatea barbatilor femeia reprezinta un obiect, o posesiune.Din nastere fiecare om are dreptul de a fi liber,independent de a face orice isi doreste.Nu stiu de ce, dar in majoritatea relatiilor fiecare incearca sa il posede pe celelalt.Numai lucrurile pot fi posedate nu si oamenii.
"Cu o fiinta puteti avea el mult o stare de comuniune.Puteti impartasi,dar nu puteti face afaceri.Nu va puteti targui." OSHO- Cartea despre femei

Atunci cand cineva iti incalca intimitatea nu poate exista iubire.Nimeni nu trebui sa se comporte ca un detectiv,sa-ti restranga libertatea.Cum se poate simti o femeie cand este santajata emotional?Asta faceti voi barbatii.Va deranjeaza daca iesim cu alti baieti,desi problema e la voi nu la noi.Daca ati avea mai multa incredere in voi nu v-ati teme de nimic.Dimpotriva ati fi mandri ca iubita voastra este cautata.Dar voi nu vreti o iubita...vreti o achizitie.Nu vreti dragoste, vreti siguranta.Aveti atata orgoliu incat nu va pasa ce simtim noi doar ce cred ceilalti despre voi.
Uni dintre barbatii din motivul ca nu pot avea o prietena achizitie..o inlocuiesc cu o masina.E foarte simplu...Masina o folosesti cum vrei si cand vrei si te asculta.Niciodata nu riposteaza,niciodata nu va inseala asteptarile.Asa ne vreti si pe noi.Supuse si ascultatoare dar acest lucru e imposibil prin natura lui.
Tentativa de posesiune nu aduce decat suferinta (cu exceptia femeilor carora le place sa fie posedate, pe care le compatimesc).Cu cat incercati mai mult sa posedati o femeie cu atat mai independenta va fi pentru ca fiecare femeie are dreptul la libertate.
Nu realizati ca tinant captiv pe cineva nu primiti inapoi iubire, nu primiti nimic.Simplul motiv e faptul ca un sclav niciodata nu-si iubeste stapanul.O masina nu te poate iubi.
Da-ti toata libertatea din lume si atunci veti primi si iubire.

Un comentariu:

  1. Deși articolul ține puțin de dramatic vreau să îți spun că am zâmbit după ce am citit: ”Cu cat incercati mai mult sa posedati o femeie cu atat mai independenta va fi pentru ca fiecare femeie are dreptul la libertate.”. Interesantă observație, interesantă și adevărată. :)

    RăspundețiȘtergere