Parerea voastra

In cateva ore se implinesc 2 saptamani de cand s-a nascut 100 Ro,si uite ce mare a crescut. :) Insa nu a crescut indeajuns,intotdeauna este loc de mai bine.Da,se poate si mai bine.Stiti la ce ma refer?

Din cei 100 suntem o parte care sunt membri gold,sunt membri care intr-adevar au inteles scopul si obiectivul acestui blog.Si acest lucru se simte inca de cand ai deschis o pagina pe 100 Ro,parca simti acel ceva....Dar,ganditi-va daca toti cei 100 ar fi la fel--ganditi-va ce ar iesi....Ar iesi istorie,ar iesi ceva ce nu gasesti poate pe intreg web-ul,ar fi 100 prieteni care au pus mana la mana sa faca ceva.Si avem nevoie ca toti 100 sa participe la acest proiect,fie ca sunt mai mult,sau mai putin activi.
Ceea ce vreau sa spun,este faptul ca va trebui sa cautam noi membri,care vor lua locul celor inactivi,celor care s-au inscris,dar nu au postat nimic.Voi ce ziceti,in acest weekend vom fi in stare sa cautam inca cel putin 10 membri,pe care sa ii integram in comunitatea noastra?daca ne punem toti membri activi sa cautam autori,parerea mea este ca vom gasi destul de repede.Intram pe bloguri,analizam putin articolele,si cei care scriu frumos,interesant,si des,vor primi un comentariu,prin care ii invitam pe 100 Ro,ii explicam si motivul pentru care vrem sa "reciclam" membri.Poate din 10 invitatii vor accepta doar 2,dar daca acei 2 sunt buni,atunci a meritat efortul.

Ce spuneti ?

12 comentarii:

  1. Sa traiti,nea' Ferdinand!De maine vom recruta noi soldati!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://inchisoareaalba.blogspot.com/ Uite la cine m-am gândit eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Paranoid Man incerc sa iau legatura cu ea...e fata,e leoaica:)

    RăspundețiȘtergere
  4. http://mascoolin.wordpress.com/2009/11/22/turul-2-here-we-come/#respond :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu știu sunt cu ... în două luntre, eu încă încerc să deslușesc o cărare pe acest blog, sunt încă în hățiș. Dacă se fac propuneri aș avea și eu, cum vrea majoritatea.
    P.S. Pot, te rog, să te rog să îmi pui și mie pozița printre autori, acum că este aproape sâmbătă?
    P.S.1 Depinde tot de tine, se poate o listă undeva de unde să se acceseze direct profilul fiecăruia? Parcă era una dar nu mai e. Sper să spun corect, iar sunt pe fugă.

    RăspundețiȘtergere
  6. nimeni? nu mai scrie nimeni? lumea face nani?

    RăspundețiȘtergere
  7. :) e vineri seara,se mai si distreaza lumea,asta pana facem ceva petrecere online aici pe 100 Ro :P

    RăspundețiȘtergere
  8. :) începusem să îmi fac probleme că my message did not get through! :)
    ok, distacție plăcută atunci! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. hmm bere multa,vin,si restul cred ca avem :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot ma chinui sa implementez o lista cu toti autorii,dar nu reusesc.....

    RăspundețiȘtergere