Reguli pentru AdSense

Pentru a nu ne transforma intr-un blog de spam,pe care sa fie scrise articole doar pentru a publica reclama,voi face niste reguli,cu care vreau sa vad cine este de acord,iar daca nu sunteti de acord cu careva regula, sa mentionati si motivul.
  • Reclamele AdSense vor putea fi afisate doar in articolele originale,nu si in articole copiate de pe alte siteuri(sau chiar daca sunt copiate sa fie modificate textele, incat sa nu para a fi duplicat).
  • Reclamele pot fi publicate si in cazul in care postezi un videoclip,sau poza,dar cu conditia sa ai si text pe langa videoclip,sa ii faci o descriere sau un comentariu vis-a vis de video sau poza(in acest caz descrierea sa fie mai mare de 250 de cuvinte).
  • Reclamele Adsense nu vor fi publicate in articole scurte,pentru ca vor fi mai multe reclame decat cuvinte.In articole mai scurte de 350 cuvinte nu vom pune reclama.
  • In fiecare articol va fi afisata doar o reclama.
  • Puteti sa puneti AdSense si in postarile mai vechi.
  • Daca vreti sa va puneti reclamele in articolele voastre,va trebui sa facem o pagina speciala,unde veti pune reclamele voastre,iar apoi cu ajutorul unei ferestre va fi afisata in articolul tau.Pentru a face acest lucru,lasa un comentariu mai jos,si te voi asista,este un lucru usor de facut care va dura 5 minute.
  • Reclamele AdSense se vor pune in partea de jos al articolului
  • Deocamdata folosim bannerul de 468x60 pixeli,dar in curand vom folosi mai multe modele.
  • Eu nu voi pune reclama in sidebar,sau nici unde in afara articolelor mele,nu uitati pe blog trebuie sa fie egalitate intre fiecare membru.



14 comentarii:

  1. eu sunt de acord,dar am o intrebare:cum aflu cite cuvinte are articolul meu...ca doar n-oi numara?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. :) asa in mare,se vede pe articol daca e mare sau mic:) mai important e sa nu fie continut duplicat...;) tu nu dormi la ora asta?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. ah,cum sa dorm,abia mi-am trimis pustiul la culcare ,cu tata...am miine un examen,fac niste teste...
    cit priveste continutul duplicat ,eu ma bazez only pe originalitate.orice poza postata e facuta de minuta mea,iar daca citez,utilizez ghilimele...obligatoriu.

    RăspundețiȘtergere
  4. De exemplu cum sunt articolele cu retetele,sunt foarte ok,sau si cu pozele de sunrise,dar nu as vrea sa se apuce lumea sa posteze doar o poza cu adsense....sau doar un videoclip cu adsense...sa mai si scrie ceva,sa se vada ca si-a dat interesul

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,am observat:) articolele tale sunt ok,si sunt originale

    RăspundețiȘtergere
  6. ok,am inteles.uneori vad tendinta de ''forumizare"
    a blogului,ori de postari exagerat de scurte...cred ca trebuie stabilite niste reguli clare,dar asta va fi din mers...
    o postare buna trebuie sa contina citeva cuvinte cheie,cred eu...sa aiba cap,continut si coada.

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt de acord cu aceste reguli :)

    P.S. am facut o incercare a clip-ului de promovare asa de test si am postat-o mai sus. Vezi daca e ok

    RăspundețiȘtergere
  8. @alison asa este,am mai scris despre felul in care ar trebui scrise articolele,pentru a fi prietenoase cu Google,si pentru a fi calitative,dar a fost de mult....voi reinvia tema in urmatoarele zile.

    RăspundețiȘtergere
  9. pina una alta am o intrebare :cum ai facut ca adresa url sa apara in loc de sigla b-de la blogger 100-de la 100 ro?vreau si eu nitica asistenta tehnica,please!

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca iti scriu maine e bine?voi scrie un articol pentru toata lumea pe aceasta tema,bine,ca ma duc la culcare,peste 5 ore ma trezesc...ok?:)

    RăspundețiȘtergere
  11. ok,no probl.,o noapte buna,pe miine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Feri as vrea sa stiu si eu,cum sa fac sa-mi pun reclame in postari...cand ai timp mai liber imi explici si mie:)?

    RăspundețiȘtergere