"uu what does this button do?"



Cu totii ne’am pus intebarea asta…sau una asemanatoare:).Curiozitatea ne omoara incet ,incet si pana nu ne satisfacem nevoile , nici nu ne gandim sa ne dam batuti.Si dupa ce ni le satisfacem,stam o perioada linistiti,dupa care apar aceleasi sau alte nevoi,curiozitati.Si o luam de la capat….Insa o data cu varsta,dispar majoritatea , se imputineaza,ajungandu’se poate la niciuna.De cele mai multe ori raman doar cele care conteaza cu adevarat…cele care te fac sa te simti altfel,mai special… Cred ca nevoia de cunoastere ,de a afla tot mai multe lucruri,de a afla raspunsuri la intrebarile care par a nu avea raspuns ne face sa evoluam,cu sufletul,cu mintea.Ne face sa visam…Curiozitatea ii face pe unii sa asculte la usa,sa sa arunce de pe bloc doar pentru a afla daca pot zbura sau daca intr’adevar exista un Rai sau un Iad, sa isi bata vecinu’ ca sa vada daca sunt mai tari,sa asculte muzica rock ca sa vada daca incepe capul sa se prabuseasca intr'o parte si alta si parul balai sa zboare prin toate colturile ,sa intre pe 100ro ca sa vada ce mai e si ala …si lista poate continua.Orice curiozitatea am avea,intai trebuie sa o analizam,sa ne dam seama daca merita sa ne pierdem timpul afland raspunsul si trebuie sa fim pregatiti pentru el,pentru ca nu intodeauna auzim raspunsul pe care ne dorim sa'l auzim. Insa trebuie sa avem limite,caci cu totii stim ca printre multe altele,si curiozitatea ucide.





Tu ce curiozitate ai avut in ultima vreme?

8 comentarii:

  1. curiozitati....pfff..multe multe:

    1. sa stiu cine sunteti
    2. cum o fi sibiul dupa ce o colega din liceu m a invitata acolo....:P
    3. cum o fi renovat mama casa:))
    4. sa vad 2012 la cinema, altfel nu vreau
    5. VESNICA CURIOZITATE - CUM O FI SA AI 45 DI KG SI NU 60:)))) da stiu sunt obsedata de asta:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Monica! De cand n'am mai vorbit:)) !Interesante curiozitatile tale,poate ti le imprumut si ma duc la mama ta acasa sa vad cum a renovat... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :))....da a terminat aseara cu totul...maine are pomana pt bunica mea...deci mananci mult si bine...dute...iti dau strada:D Str. Codrului:))))cauta sigur gasesti:D

    RăspundețiȘtergere
  4. mancare gratis...ce pot cere mai mult?:))

    RăspundețiȘtergere
  5. exact:))..ce e criza oricum:)))...si mama gateste exceptional...nu ca e mama, dar chiar gateste bine:D:D:

    RăspundețiȘtergere
  6. i'auzi;))daca mai pune si un vin bun la masa,si un laptop sa vad ce mai e nou pe 100ro , nu mai plec acasa:))

    RăspundețiȘtergere
  7. "Tu ce curiozitate ai avut in ultima vreme?" buna intrebare... dar iti voi raspunde scurt si rapid: am fost curios ce ai scris in acest articol :)
    apropo, mi-a placut articolul :)

    RăspundețiȘtergere