Marea Eneada

Andrija Puharich, medic american si cercetator de avangarda al fenomenelor paranormale, a lucrat cu dr.Vinod, un mistic indian,dezvoltand impreuna tehnica de "Channelling", prin care, mediumul devine un canal de comunicare cu entitati din lumea spiritelor neintrupate. In 31 decembrie 1952, Vinod a intrat in transa si a transmis urmatorul mesaj :
"Suntem Cele Noua Principii si Cele Noua Forte".
Unul dintre Cei Noua, care s-a prezentat drept "M" a furnizat informatii stiintifice despre invariantul ecuatiei de transformare Lorentz-Einstein, care leaga masa si viteza luminii de energie.
Sesiunea finala dintre Puharich si Vinod a avut loc in 27 iunie 1953, cand un cerc de 9 oameni, s-au adunat sa asculte comunicarea cu aceasta inteligenta non-umana, fara trup, cunoscuta drept Cei Noua. Ei s-au prezentat ca o entitate colectiva, care formeaza un intreg.Puharich apreciaza ca Cei Noua sunt direct legati de conceptia omului despre Dumnezeu. Cei Noua ii indruma pe Supraveghetorii Universului, care, cu ajutorul Mesagerilor, intra in legatura cu civilizatiile planetare.
Cei noua afirma ca reprezinta Cele Noua Principii ale lui Dumnezeu, si ca nu exista alt Dumnezeu, decat Cei Noua, uniti in unul singur.



Un alt medium prin care au comunicat Cei Noua, este Uri Geller, care a lucrat alaturi de Puharich.Aflat in transa hipnotica, Uri a descris cum la varsta de 3 ani, a vazut pe cer o lumina stralucitoare, dupa care s-a intalnit cu o faptura luminiscenta. In transa, i s-a comunicat ca intalnirea de la varsta de trei ani, a avut ca scop, programarea lui pentru rolul de medium, in vederea actualelor contacte cu Marea Eneada.
Un reprezentant al Celor Noua, care a realizat un contact telepatic cu Uri Geller, a afirmat ca reprezinta un fel de computer constient, aflat pe o nava spatiala extraterestra numita "SPECTRA". La intrebarea lui Puharich, daca Cei Noua se afla in spatele fenomenului OZN, computerul-telepat a raspuns afirmativ.Puharich si Geller si-au exprimat convingerea ca au comunicat intr-adevar cu o fiinta cosmica, reprezentand o extensie a Celor Noua Principii.Mesajele de la SPECTRA/Cei Noua, au cotinuat, fie cu Geller aflat in transa hipnotica, fie aparand spontan pe banda de magnetofon, dar de fiecare data, benzile se demagnetizau singure, sau dispareau, pur si simplu, si singura inregistrare pastrata este transcrierea facuta de Puharich.Geller si Puharich au fost in repetate randuri martorii unor aparitii de OZN-uri, si au avut parte de coincidente bizare, din sfera protocronismului.
Incepand din noiembrie 1972, reprezentantul Celor Noua, care se prezinta ca fiind un computer inteligent aflat pe nava extraterestra "SPECTRA",a anuntat iminenta aterizarii unor nave extraterestre.
Cei noua au afirmat ca, in urma cu sase mii de ani, cu ocazia altei vizite pe Terra, au adus "cartea Cunoasterii", care se afla si in prezent, ascunsa, in Egipt.
In alta comunicare, prin mediumul Corean, catre dr.Puharich, Cei Noua au afirmat ca grupul lui Puharich, este ales pentru misiunea de a anunta stirea iminentei reintoarceri pe Terra a extraterestrilor care au mai vizitat, in scop civilizator, planeta, in trecutul indepartat.
Entitatea extraterestra Tom, a comunicat prin mediumul Schlemmer, catre Gene Roddenberry, ca este ATUM, purtatorul de cuvant al Marii Eneade, adica, al Celor Noua. Un alt nume al lui Tom/Atum, este Harmachis, numele Sfinxului. Atum, zeul egiptean, al carui reprezentare este Sfinxul, este emisarul Celor Noua, care au venit pe Terra, pentru prima data cu 34.000 de ani in urma, si reprezinta cele noua principii ale universului, si impreuna, formeaza o entitate unica.Atum afirma ca Marea Eneada reprezinta universul, ceea ce corespunde credintei heliopolitane.
Cei Noua mai afirma totodata ca sunt tot una cu ELOHIM, zeii Vechiului Testament, dar si cu eonii gnosticilor. Cei Noua au comunicat ca vin de pe planete Sirius


In anul 1999, in Egipt, au inceput sa circule zvonuri provenind din cercurile guvernamentale care mentionau ca echipa lui Joseph Schor a descoperit la Gizeh, sub Sfinx, SALA ARHIVELOR, continand Cartea Cunoasterii, si a aflat informatii despre venirea pe Terra a Celor Noua.
Cei Noua au comunicat cu diferite grupuri si persoane pe parcursul secolului 20, printre care Andrija Puharich,Harry Stone, Phyllis Schlemmer, Uri Geller si altii.Cei Noua subliniaza importanta Sfinxului si iminenta producere a unui eveniment care va implica, in vreun fel, secretele Egiptului Antic. Gizeh era locul Consiliului Celor Noua, reprezentat prin 9 piramide a caror cheie sta in Marea Piramida a lui Keops. Daca Harry Stone il avea drept contact pe marele preot de la Heliopolis, contactii lui Puharich sustineau ca sunt chiar Cei Noua, Marea Eneada, care alcatuieste o entitate unica.Influenta Celor Noua a trecut in cercurile New Age. Dar oare, Cei Noua ii reprezinta chiar pe zeii din Heliopolis, antica Eneada, care a fost slujita, cu mii de ani in urma, in templele egiptene, si se afla, oare, Marea Eneada, acum, in zorii Erei Varsatorului, pe punctul de a reveni pe Terra ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu