Alegerile prezidenţiale? Se mai merita?

Nu ştiu ce parere aveţi dar eu ma resemnez asupra acestei situaţii, pană la urmă sunt doar de faţadă pentru că, oricare dintre favoriţii la preşedenţie au fost, sunt şi vor fii marionetele de zi cu zi a românilor. Am ajuns să nu ne mai pese şi să fim indiferenţi 'ce mai putem face!?!' indotdeauna sunt o multitudine de 'acţiuni' la care le putem da curs, nimic nu este pierdut încă putem întoarce roata pentru ca noi suntem cei care pot da jos sau schimba 'procesul'.
Nu ar trebui să ne fie frică de guvern ci guvernului să ii fie frică de noi, de ce continuăm să ne lasăm trataţi ca şi nişte oi, 'sclavi ai modernismului' trăind într-o lume derizorie creată de a noştri conducători cu foloase desigur doar pentru...cei aflaţi la conducere.
Ceea ce se vrea în ziua de azi nu sunt oameni deștepți ci dimpotrivă se cere "carne de tun" pentru a sluji anumite interese cu foarte puține beneficii pentru prestator față de cei care au parte de servicile noastre pentru că nu poate exista un profit pentru amândouă părți.
Cercetează toate aspectele problemei nu lăsa pe alţi sa afirme prin tine lucruri pe care nu le susţii. Peace

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu