Despre noi, 100 Ro



Blogul 100ro.blogspot.com pare la prima vedere un blog cat se poate de normal. Postari, categorii, persoane interesate, comentarii, arhiva blog, counter, toate pot fi accesate cu usurinta.

Ceea ce deosebeste 100ro de celelalte bloguri este faptul ca autorii sunt 100, nu 1. Un numar de bloggeri si-au adunat fortele si au dat nastere celui mai mare blog scris in limba romana. Lectura, comentarii, link-uri, toate au aici un avant mult mai puternic decat pe multe alte bloguri.

Dar ceea ce este absolut minunat pe 100ro este atmosfera. O mana de oameni adunati intr-un spatiu care nu mai pare parca virtual, curiosi sa se cunoasca si sa isi impartaseasca unii altora ci celorlalti vizitatori din ideile, filosofiile proprii, problemele, bucuriile. Parem a fi colegi de clasa. Avem si un tutore, dar care stie sa ne fie prieten. Atmosfera e una deosebita, superba as spune. De fiecare data cand astept sa se incarce pagina blogului, astept cu zambetul pe buze. „Oare ce a mai aparut? Cine a mai scris? Ce comentarii sunt?” Asta ma intreb de fiecare data.

E minunat sa invingem distanta, respectiv spatiul si sa ne creem sala noastra de clasa, in care sa construim ceva impreuna, invatand impreuna si unii de la altii.

Existam de doua saptamani. Pentru ce am reusit in acest timp, suntem campioni. Ma intreb, oare cum va arata blogul peste un an?

13 comentarii:

  1. peste un an ce mult......cred k multi vor abandona...eu nuuuu...eu sa lupt aici pt tara:D....:)))....ma bucur mult de tot ca fac parte din echipa...si poate cei din orase comune ne si cunoastem real candva:P...

    RăspundețiȘtergere
  2. Peste un an,100RO aka Ferdinand va avea barba,eu voi locui in casa renovata a mamei Monicai,Monica sa va casatori si va deveni un "copilas" cu verigheta,Grosso Modo ne va darui aceleasi minunate postari,Catalin Viorel va fi la facultate,Skorpion va fi si el in top,chiar pe primul loc,Tasha ne va delecta privirile cu comentariile si postarile ei provenite din experienta pe care viata i'a oferit'o ,etc:))prin urmare,blogul va arata ca un tort delicios,cu 100 lumanari colorate:)

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de tare:)) adnniana...Monica o sa fie un copilas cu verigheta peste vreo 3-4 ani si o sa va chem pe toti la nunta....si se va numi nunta 100Ro@copilasul Monica:))).....oare am mancat ceva stricat?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Va doresc tot binele din lume, tuturor.
    Poate imi gasesc si eu "fericirea" cu aceste postari pe un blog asa de mare si de urmarit.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt sigura ca vei gasi ceea ce cauti,DoarEu:)

    RăspundețiȘtergere
  6. normal ca suntem dragute k altfel nu aveam ce cauta pe blogul asta:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Peste un an sper că voi avea timp pentru toate, inspiraţie pentru 100Ro. 100Ro va fi o comunitate magnifică invidiată de străini. Noi şi Dacia. Că doar ne apropiem de numărul de maşini pe care le scot ei zilnic. Abia aştept să văd.

    RăspundețiȘtergere
  8. asta cu numarulde masini mi-a placut paranoid man. Unii dintre noi am inceput deja sa ne cunoastem, prin postari, citindu-ne unii pe altii. Sincer citesc blogul cu interes in fiecare sa vad ce i-a mai traznit unuia dintre noi, sau dupa cum se vede mai multora :)) inclusiv eu.

    E foartre furmos ca suntem o comunitate mare, sunt curios doar cati vor mai fi aici dup 3 luni (nu dupa 1 an) Eu voi fi sigur sa suflu impreuna cu voi lumanarile din tortul 100ro.. ca doar va fi un tort nu ?

    RăspundețiȘtergere
  9. :) normal ca va fi tort,dar va fi unul mare,sa avem loc toti cei 100 sa il inconjuram :)

    RăspundețiȘtergere