Hugo Chavez


Hugo Chavez comunică dincolo de mormânt? Deşi e mort de 8 luni, fostul preşedinte venezuelan, într-o înregistrare audio şocantă, susţine că este viu, dar sechestrat!

Preşedintele venezuelan, Hugo Chavez, precum se ştie, a decedat în urmă cu 8 luni de zile. Şi…nimeni nu s-a îndoit de acest lucru, căci milioane de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la catafalcul său înainte de a fi înmormântat. Ei bine, o înregistrare audio apărută pe site-ul Soundcloud.com a provocat multă agitaţie pe scena politică din Venezuela, dar şi din întreaga lume. În ea ar apărea vocea preşedintelui Chavez, care susţine că s-ar afla în viaţă, dar este ţinut captiv împotriva voinţei sale de foştii săi camarazi care l-ar fi trădat!


Preşedintele actual al Venezuelei, Nicolas Maduro, ce mai apropiat tovarăş al lui Chavez, s-a arătat revoltat de această înregistrare, pe care o consideră drept o făcătură, menită să destabilizeze guvernul actual al Venezuelei. Maduro l-ar fi acuzat pe Primero Justicia, actualul lider al partidului de opoziţie, că ar fi falsificat această înregistrare: “Opoziţia nu mai are niciun respect pentru memoria şi dragostea pe care poporul venezuelan îl are pentru Hugo Chavez, fiind astfel capabilă să inventeze această înregistrare”.

Vocea, care pretinde că ar fi Hugo Chavez, îl roagă pe fratele său, Aden Chavez, guvernator al provinciei, să-l ajute: “Cine ar fi crezut că duşmanul nostru se află între noi? Cât de multe îmbrăţisări mi-au dat, cât de multe strângeri de mână şi, totuşi, cât de multe minciuni! Vreau să vă spun, oameni buni, că astăzi 16 septembrie 2013, sunt mai viu ca niciodată!”

Veridicitatea înregistrării a fost negată chiar de fratele fostului preşedinte, Adan Chavez: “Acest montaj dezgustător i-a făcut pe unii să creadă că Chavez n-a murit şi că se ascunde. Alţii cred că această înregistrare a fost făcută înainte de moartea sa. E o mare minciună”.
lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu