A murit Iovanka Broz (adulterina)


Iovanka Broz spunea..... adevarul. A murit Iovanka Broz (1924-20 oct.2013)

"Se zice ca, castigatorul ia tot".  Spune Iovanka Broz.

“Imediat, m-au aruncat în faţă casei aşa cum eram, în cămaşă de noapte. Nu m-au lăsat să iau nimic cu mine, nici măcar o fotografie, o scrisoare, o carte sau nişte haine. M-au cazat, împotriva voinţei mele, într-un adăpost, asigurându-mă că este doar o soluţie temporară. Dar uite că au trecut aproape 30 de ani şi tot aici sunt”, spune Iovanka Broz, într-un interviu-document realizat de jurnaliştii de la Politika.

Autorităţile i-au cerut să predea statului toate bunurile şi proprietăţile sale şi ale soţului, dar femeia a refuzat. “Le-am spus că trebuie să trăiesc şi eu din ceva dar mi-au răspuns să îmi ţin gura şi să fiu mulţumită că m-au lăsat în viaţă”, povesteşte ea.

VREA PENSIE
Iovanca Broz Tito trăieşte în izolare , susţinându-se din mijloace financiare extrem de modeste şi evitând orice contact cu presa. La doi ani după moartea soţului, a fost informată că nu poate beneficia de pensie, pentru că nu are acte de identitate. “E drept, am parte de un anumit ajutor, dar în calitate de fosta soţie a unui şef de stat, de veteran al celui de-al doilea Război Mondial şi în calitate de simplu cetăţean am dreptul la o pensie şi o locuinţă corespunzătoare”.


Citeste mai mult: Iovanka Broz Tito (spunea)
Iovanka Broz l-a inselat pe Tito si de aceea a fost aruncata in drum si a divortat de ea.
 Acum se spun minciuni la tv. si in presa despre  ea, casnicia ei, ea "revolutionara" si ca putea ajuta razboiul sarbilor in anii 1990. A fost o adulterina si a fost tratata ca atare de Broz Tito. A fost divortata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu