Marine Le Pen

Lidera Frontului National prezice DESTRAMAREA Uniunii Europene asemenea Uniunii Sovietice

autor: FrontPress 17.10.2013

secera si ciocanMarine Le Pen, lidera partidului anti-imigrationist Frontul National,  a declarat ca Uniunea Europeana se va prabusi asemenea colosului rosu din est, Uniunea Sovietica. Pe de alta parte, Marine Le Pen isi propune sa infiinteze un grup in noul Parlament european, incurajata de faptul ca partidul pe care il conduce e pe primul loc in intentiile de vot ale francezilor pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc in 2014.
In opinia Marinei Le Pen, UE este o “anomalie globala” si a pledat in schimb pentru o reintoarcere la “o cooperare a statelor suverane”, potrivit The Telegraph.
Lidera Frontului National va calatori luna viitoare in Olanda pentru a face o campanie comuna cu Geert Wilder, liderul Partidului Libertatii, o alta formatiune eurosceptica parlamentara care se opune valului de imigranti musulmani.
Speriat de avantul formatiunilor identitare, presedintele socialist al Frantei, Francois Hollande, a avertizat in aceasta saptamana ca perspectiva unui grup nationalist puternic in Parlamentul European ar putea duce la “regresiune si paralizie”.
Formarea unui grup parlamentar oficial in Parlamentul european necesita 25 de membri din cel putin 7 tari din cele 28 ale uniunii. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu