Mafia ruseasca


Cea mai puternică mafie din lume, mafia rusească, e alcătuită din evrei! Dar marea mass-medie internaţională ascunde acest lucru…

La sfârşitul secolului XX, cea mai periculoasă şi puternică organizaţie criminală din lume, inclusiv din Statele Unite, a devenit „Mafia rusă”. Aşa este ea numită de necunoscători. Pentru că la fel cum aşa-numita revoluţie rusă a fost a evreilor, nici „Mafia rusă” nu este rusească – ea este evreiască. Mass-media internaţională ascunde cu bună-ştiinţă adevărul despre cea mai puternică organizaţie criminală din lume, „Organizatsiya”, ai cărei membri provin, în majoritatea cazurilor, din diverse foste republici ale URSS şi din Rusia. Ei, însă, nu sunt ruşi, nu se consideră nici mafioţi, pentru că sunt evrei. Dar nu recunosc acest lucru.

Evreii se bucurau de mari avantaje în Uniunea Sovietică; ei au acumulat averi uriaşe. Ei erau grupaţi în familii care, după căderea regimului comunist, s-au unit în organizaţia amintită. Puterea lor a devenit uriaşă, răspândindu-se în întreaga lume, în special în Asia, Europa şi Statele Unite. Chiar Boris Elţîn s-a aflat sub dominaţia acestei criminale organizaţii, după cum o dovedeşte numirea evreului Boris Berezovski (considerat la un moment dat cel mai bogat om din Rusia, care făcea parte din chiar conducerea acestei organizaţii) în Consiliul Naţional de Securitate al Rusiei. Ziarele neevreieşti din Rusia au început o adevărată campanie mediatică împotriva acestuia, iar Elţîn a fost nevoit să-l revoce din funcţie. A urmat uciderea mai multor jurnalişti ruşi, care au semnalat acest lucru.


Ramura cea mai periculoasă şi puternică a acestei organizaţii se află în S.U.A. După ce, în Los Angeles, a fost ucis fiul actorului Bill Cosby, presa (şi nu autorităţile abilitate) l-a identificat pe prezumtivul asasin în persoana lui Mihail Markasev, un emigrant ucrainean. De fapt, era evreu, membru al aşa-zise „Mafii ruse”. Evreul Robert Friedman a publicat articolul „Cel mai periculos mafiot din lume”, din care redăm pasajul: „Conform F.B.I. şi serviciilor de informaţii israeliene, Semion Mogilevich conduce o mafie roşie a traficului de arme, spălării de bani, distribuirii de droguri şi contrabandei cu opere de artă (…). Liderul acestei Mafii Roşii e un ucrainean în vârstă de 52 ani, de origine evreiască. Este un personaj obscur, cunoscut ca Mintosul Don, are licenţa în economie şi nu a fost niciodată demascat de mass-media”.

Tot el relatează că „Organizatsyia” a adus foşti trăgători de elită din trupele de comando din Israel, iar aceştia sunt atât de nemiloşi, încât unii poliţişti refuză să instrumenteze cazurile, ştiind că nu ar ezita să le masacreze familiile. În acelaşi articol se mai scrie: „Organizaţiile evreieşti au exercitat presiuni asupra Departamentului Justiţiei pentru a reduce accentul pus pe Mafia Rusă, de teamă că publicitatea negativă ar periclita exodul în masă de evrei ruşi spre Israel”. Reiese că imigrarea evreilor din aşa-zisa „Mafia rusă” în America nu îngrijorează organele abilitate, deoarece interesele Israelului de a-şi înmulţi populaţia evreiască şi sfintele interese ale relaţiilor publice evreieşti sunt mai importante decât drepturile poporului american de a se apăra de acest periculos sindicat evreiesc al crimei organizate…
lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu