Europarlamentar


Europarlamentar italian: “Traiasca RASA ALBA!”

autor: FrontPress 05.11.2012
Mario Borghezio, europarlamentar italian din partea partidului separatist Liga Nordului, a fost invitat la sfârşitul săptămânii trecute să participe la o conferinţă organizată de naţionaliştii francezi de la Blocul Identitar. Excentricul politician nu s-a dezis de reputaţia câştigată prin declaraţiile sale controversate. Acesta a făcut într-un scurt discurs apologia rasei albe, şocând presa stângistă şi corectă politic dintr-o ţară unde egalitarismul aproape că a ajuns o religie de stat.
“Trăiască albii din Europa, trăiască identitatea noastră, etnia noastră, rasa noastră! Când ţara ne este invadată, trebuie să luptăm”, a declarat acesta în aplauzele audienţei formate din câteva sute de persoane.
Pe de altă parte,  Borghezio  s-a arătat şi un opozant al imigraţiei masive musulmane în Europa, aducând ca argument… Ierusalimul. “Mergeţi în Ierusalim, în partea evreiască, şi veţi vedea oameni civilizaţi. În partea palestiniană veţi fi dezgustaţi. Doar femeile muncesc acolo în timp ce bărbaţii se scarpină la ouă şi se joacă cu armele”, a mai spus politicianul italian.
Conferinţa s-a desfăşurat în oraşul sudic Orange şi a fost prilejuită de împlinirea a 10 ani de la formarea Blocului Identitar. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu