:: Ograda vecinului

Titlu: Ograda vecinului
Autor:: iulia
Articol: Pornesc de la informatiile auzite in ultimele zile despre pedofilia practicata de o serie de preoti catolici. Ar putea fi ortodocsi sau pocaiti sau oricum va place voua, ideea e tot aia. Biserica interzice contactul sexual inainte de casatorie.
Nu sunt o persoana religioasa, nu simt nevoia sa ma incredintez nici unui zeu, sau al unui mesager al zeilor, nu simt nevoia sa ma inchin decat la frumusetea si puritatea naturii, si nu cred decat in mine si in oamenii pe care ii iubesc.
In opinia mea,sexul este o problema intima care ne priveste personal pe fiecare dintre noi, personal si nu public. Daca eu aleg sa fac sex doar dupa casatorie e problema si alegerea mea, daca nu, la fel. Aceeasi chestiune si cu avortul. Biserica sa isi vada de sfinti si rugaciuni, iar noi, fiecare, de vietile noastre.
Si totusi, sa nu fim naivi. Noi suntem pacatosi, pentru ca practicam cel mai firesc lucru din lume, sexul? Incearca sa ne faca sa ne simtim vinovati pentru ca suntem oameni normali, sanatosi si cu chef de viata.
Nu, mersi. Violul e pacat. Pedofilia si batjocorirea copiilor neajutorati e pacat. Sexul de buna voie, nu.
Dar cum sa fie astia oameni normali cand li se interzic contactele sexuale ''la lumina''? Au nevoie si ei de sex, si o fac la negru, si daca nu au cu cine altcineva, abuzeaza de copii, sau de funduri, fie ele si sfinte.
Suntem oameni si oricat de religiosi(sau nu) am fi, avem nevoie de contacte sexuale, la fel ca de multe alte necesitati fiziologice. Interzicerea acestora duce la monstruozitati, ca pedofilia. Normal ca nu o sa se laude ca au pedofili intre ei, dar daca merge o baba la spovedit si spune ca a stat capra in post, gata, va arde in focurile iadului.
--
Visitor Ip: 86.126.199.114

4 comentarii:

  1. Abstinenta sexuala a preotilor ar trebui sa fie o alegere a fiecaruia si nu impusa prin reguli care sint facute de cei care manipuleaza religios oamenii.
    Sint perfect de acord cu ceea ce sustii in articol, bravo pentru curaj!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, dar cum poti sa vorbesti despre sex pe acest blog ? Ai grija, caci pe aici umbla niste pudurosi care se imflameaza imediat cum cineva face o aluzie literara despre sexualitate. Stiu unul care a fost supus judecatii inchizitiei pentru ca aindraznit sa sugereze ca restul oamenilor se concep altfel decat Isus. Eu ti-am spus. . . Fii prudentaaaaaa!
    Dincolo de gluma, firesc mod de a gandi. Sau poate nu e suficient sa ramana o pare ci un mic principiu alturi de alte principii sanatoase pe baza carora sa se construiasca o societate noua care sa o inlocuiasca pe aceasta putreda si eronata. Andrei

    RăspundețiȘtergere
  3. Andrei, multumesc pentru sfat, dar nu, mersi. Nu ma ascund dupa deget si oricum sunt destui farisei in lume, oameni care se dau sfinti fara de prihana, dar care in intunecimile odailor lor se dezlantuie ca niste animale, dupa care, iesind din nou la lumina, isi continua predica cea pura despre o lume fara de pacat. Stii ce ar insemna asta,sa nu zic? E ca si cum un catel iti face caca in mijlocul camerei, si in loc sa recunosti ca da, cainele ala a facut ce a facut, si sa cureti locul respectiv, spui ''nuuu, catelul meu nu a facut caca acolo, ala nu e un caca, defapt locul e perfect curat'', doar de dragul de a nu recunoaste ca ceva s-a intamplat si trebuie indreptat.
    Multi se complac in situatia asta, si daca mergi si le spui ''mai, dar ceva pute'', iti vor spune ca nu e asa, chiar daca e evident.
    Cui nu ii convine, sa ma treaca pe lista neagra la inchizitie. Acest lucru oricum nu schimba adevarul, ca lumea e putreda, ca mizerii se intampla, ca suntem oameni, deci animale, avem nevoi fiziologice, si oricat de mult am crede in zei sau in orice alte entitati inchipuite, acele nevoi exista si trebuie satisfacute. Asa cum nu trece nici foame prin rugaciune, nici celelate nevoi nu pot fi satifacute prin aceasta metoda. Nu?

    RăspundețiȘtergere