:: Arta sexului(o) Pamflet urmarea art. anterior

Titlu: Arta sexului(o) Pamflet urmarea art. anterior
Autor:: Odorica Ion
Articol: Nu este de neimaginat, ce s-a intimplat cu femeile dupa 1990. Aici in Romania, nu exista cultura sexului. De aceea s-a intimplat ca au dat femeile navala ca "ratele in trifoi" in Turcia, sa se face pierduta in Bazarul din Istambul, macar 1-2 zile daca nu mai poate 3.
Dar tot asa imediat dupa revolutie, au dat la tv. cum un tinar a fost prins in jurul Garii de Nord Bucuresti cu o prostituata de catre Politie, chiar in exerciciul functiunii.La Politie spus ca mai demultisor, a fost abordat in Gara de Nord Bucuresti, de o tinara cu vino-incoa si i-a spus incet la ureche,ceva care se termina cu oral.El nu a inteles despre ce era vorba, dar s-a gindit ca este ceva de examinare la scoala, era certat cu scoala si a refuzat politicos. Dar a povestit la altii care erau mai bine informati, si i-au spus "ba da prost esti tu stii ce inseamna asta? Nu e vora de examen oral, este asta si asta. Noi stim !" Atunci si-a pus in gind sa vada precis, despre ce este vorba.
Zis si facut, s-a dus in mai multe rinduri la Gara de Nord dar era ca dracul acum, nu il mai aborda nimeni(cred ca plecasera in Turcia). Pina la urma dupa mai multe zile de tocit pingelele prin gara, a gasit in sfirsit o tinara mai ramolita ca cea dinaninte, dar totusi era ceva decit nimic si a abordat-o el primul. Vrau sex oral.
S-au dus prin spatele garii si tocmai cind lua lectii, hop si Politia. Ce faci aici ? L-au intrebat . Iau lectii de examen oral la sex.
(Asta am pus-o de la mine). L-au luat pe sus si a povestit cum au stat lucrurile si ca el este nevinovat, nu stia despre ce este vorba si era curios, voia sa se informeze bine(vedeti ce curiosi sint barbatii)? Nu stiu daca a fost amendat, sau iertat pentru ignoranta lui.
Acesta este adevarul aceasta era Romania dupa revolutie.
Nu avea lumea timp de asa ceva, caci si in ziua lefii veneai fara nimic acasa in traista,poate peste oceanic congelat si cutii de mazare consevata.
Asteptam duminica dimineata, ne suiam in Gara de Vest Ploiesti in trenul foamei de la 6,18 min. dimineata(super incarcat) si la Bucuresti in jurul Garii de Nord ne asezam la rind cu butelinul sa luam cite 25o de grame de salam si asa stateam toata ziua sa facem 1,5 - 2 kg. Era coada imensa caci, acest tren al foamei venea din(Sihhetul Marmatiei), Maramures acolo unde se agata harta in cui.
Cine sa mai aiba timp de asa ceva, caci raspundeau ca le ghiora matele de foame si lor le ardea de sex. O... era mult prea mult pentru capul nostru.
Asa ca nu e nimic de ris, e de plins, si intelegem de ca femeile se mai faceau pierdute cite 2-3 zile in bazar la Istambul. Totusi invatau ceva si uitati cit a inaintat societatea noastra in domeniul sexului. Nu e niciodata tirziu sa inveti ceva nou si folositor societatii. Sic ! Sic ! Sic !
Capuil sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

8 comentarii:

  1. Buna de dimineata!
    :)
    Am purces la citirea acestui "articol" crezand ca se vorbeste despre "arta sexului"
    M-am inselat. :)))

    Intrebarea inerenta: vorbesti din experienta, sau din auzite?
    Pentru ca daca ar fi sa ne luam dupa cele auzite, "auzeniile" mele difera de ale tale.
    Pe vremea regretatului femeile prestatoare aveau casa cu acoperis si felinar rosu sa nu se deoache!
    Dupa '89, femeile prestatoare au cam ramas fara acoperis si presteaza in locuri publice, ca pe vremea romanilor. Unde-i prindea dorul, acolo si-l manifestau!
    Celelate de calibru greu, presteaza in hoteluri si saloane de masaj, iar cele din clasa de mijloc presteaza PFA, sediul fiind propria locuinta.
    :)))
    Cat privest Turcia, este deja un subiect perimat.
    Ne-am alipit UE, astfel incat fetele au avansat spre tarile "civilizate" prestand ori sub cerul liber, ori sub un acoperis mai sarac, sau mai luxos.
    :)))

    __ cat priveste salamul cu ratie, cei mai multi supravietuitori ai acestui fenomen (si sunt cam toti romanii trecuti de o anumita varsta supravietuitori) spun ca acel salam era de o mie de ori mai bun decat plastifiatele din ziua de azi.
    Ar prefera sa mai cupere 250 gr. salam cu soia decat un kilogram de salam plastifiat!

    Daca unora le ghioraiau matele de foame si refuzau sa mai faca sex, inseamna ca sexul pentru ei era strict legat de intestinul gros cu terminatie anala.
    :)))

    In ceea ce priveste prostitutia, Romania nu face nota disonanta fata de celelalte tari "civiliate" ale Uniunii Europene.
    Prostitutia exista pste tot, de la cea in saracie, prin Gari, parcari, padurici, centrul marilor metropole, pana la cea opulenta prin hotelurile de lux, saloane de relaxare etc.
    Iti sugerez cu drag sa-ti iei mergatorii si sa treci granita tarii, intr-o excursie de documentatre.
    Sau daca nu ai fondurile necesare, calatoreste prin Romania si vei constata ca "arta sexului" a evoluat si cantitativ si calitativ.
    :)
    De la homosexualitate pana la swing! Imaginatia umana nu are limite cand vine vorba de penetrarea orificiilor!
    Incluzand si salamul-cauciuc, adica plastifiat!
    :)
    EnjoY!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru comentariu.
    Ti-am raspuns pe blogul celalalt, unde ai pus aprox.acelas comentariu dar, nu atit de rautacios.

    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Odorica, nu-ti fie cu suparare, dar sentimentul este reciproc.

    Rautacios mi-a parut si articolul tau.
    Avem voie sa vorbim peiorativ la adresa romanilor, ne place, cand ii punem la gramada, insa uitam ca din acea gramada facem si noi parte.
    "ceea ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"!
    Eu m-am saturat sa tot ascult, citesc, lucruri defaimatoare la adresa acestei tari, la adresa romanilor.
    Prostituatele noastre nu difera de prostituatele altor tari.
    Nu suntem nici mai prosti, nici mai destepti, decat alte nationalitati, insa suntem aproape singurii care prezentam o apetenta inexplicabila pentru improscarea cu noroi, "datul in cap vecinului"!
    Militez pentru viata caprei vecinului.
    Si ea are dreptul la viata! Chiar daca are piercing in buric, nas, urechi sau mai stiu eu unde.

    Fara resentimente!
    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Articolele au fost puse pe alte bloguri, ca raspuns la alte comentarii, care erau fix pe subiect.
    Eu le-am pus aici sa fie puse, caci am promis si am art. despre razboi si legionari dar nu vrut vrut sa va inoportunez acum si sa las sa mai treaca timpul.Asa ca sintem gind la gind cu bucurie caci, acesta era si raspunsul meu. Dar nestiind originea articolelor si parind fara legatura ai interpretat rautacios acest pamflet.
    Toate cele bune,
    Odorica

    Sa-mi fie invatarura de minte sa nu mai amestec comentatorii din comoditate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Odorica sau Teodora?!
    Ma incurc in hatisul acesta de nume si pseudonime, in articole ce sunt comentarii sau viceversa.
    Am citit textul si mi-am spus parerea, pastrand cat de cat linia pe care a impus-o autorul,in speta, tu insuti.

    Am decis, dupa cum am mai spus, sa militez pentru capra vecinului. Las capra mea in grija vecinului, iar eu ma ocup de capra vecinului sa-i fie bine.
    Poate asa, se va schimba ceva in perimetrul din jurul meu.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, mi-a prins bine polemica asta, caci prea ma blegisem.
    Nu am reusit sa fac ce am promis, sa aflu lucruri noi despre M.L.care nu sint pe google, pentru ca barbatii cobntactati de mine sint ori prea tineri si nu stiu, ori prea batrini si nu vor(sa spuna nimic).De aceea am pus acest pamflet aici.
    Asa ca am sa pun si eu ref.la acest subiect vechile pamflete cu batr.leg. care au murit de mult dar, au avut functii in minis.de razboi.Mi-a placut mereu subiectul acesta.
    Parca am iesit din blegeala si m-am mai inviorat putin.
    Cu apreciere,

    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  7. In privinta numelui numele meu, este Odorica Ion, dar l-am schimbat pe alt blog, caci pe Sing.Felina si Floare de colt sint pedepsita definitiv de echipa blogspot(dar sint cei mai multi cititori), caci am accesat publicitatea nestiind ca nu am voie, asa ca am schimbat numele, ca sa-i incurc. Spionaj curat.
    Acesta este secretul. Daca am creat diversiune imi pare bine ca pina acum nimeni nu a mai dat de capatii cu atitea bloguri, nici eu.
    Diversiunea mea a reusit.
    Inca odata cu respect,
    Odorica Ion

    RăspundețiȘtergere
  8. exista masaj ... gimnastica usoara ... meditatie in natura ... solutii sunt ptr a nu face fiecare femeie cate 20 de copii fara a folosi prezervative si alte chimicale DEZASTRUOSE ... energiile se pot directiona catre ceva util folositor etc... dar trebuie EDUCATIE corespunzatoare... MEDICINA ISIHASTA care previne pofta de PORNOGRAFIE din ora in ora ETC. .... AUTOEDUCATIA dragi ROMANI va poate aduce si FERICIRE....

    RăspundețiȘtergere