Wikipedia are probleme

wikipedia, typingSe intampla ceva in lumea asta,parca totul in stiri pare sa indice inceputul sfarsitului.Cam asa sta situatia si in cazul celebrului Wikipedia.Iata ce am citit azi dimineata pe news.bbc.co.uk :

Enciclopedia online Wkipedia a "pierdut" 49 000 de editori voluntari in primele trei luni din 2009.Situatia nu este deloc comparabila cu acelasi perioeda a anului 2008,cand pierderile erau de doar 4900 membrii.Siteul enciclopedic permite oricarui utilizator sa schimbe continutul artocolelor,

Wikimedia UK a negat faptul ca din aecasta cauza siteul ar fi in pericol.

"In momentul de fata incercam sa lucram cu oameni care au multe cunostinte in anumite domenii,persoane care sunt experti,asadear faptul de a colabora cu muzeuri a fost un pas inainte." Michael peel , Wikimedia UK.

Inainte sa vad stirea pe BBC news nu am bagat in seama apelul disperat al Wikipedia,afisat in partea de sus a paginii:



Parerea mea este ca pe Wikipedia vom vedea in curand si reclame,care ar fi o sursa imensa de bani,avand in vedere numarul foarte mare de vizitatori care acceseaza siteul zi de zi.

4 comentarii:

  1. da,chiar ieri vazusem apelul ei...sigur se vor gasi "oameni de bine",in adevaratul sens al cuvintului.

    RăspundețiȘtergere
  2. 100ro :) esti amabil sa'mi raspunzi la mesajul pe care ti l'am trimis pe e-mail?

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) e tare mailul(mai ales faza cu "mos libidinos"),bine,am sa iti indeplinesc dorinta,dar diseara,pt ca acuma sunt la serviciu ;)

    RăspundețiȘtergere