Obraznica din cale afara !


Paul Petrovici, omul care, de ani buni, are în grijă casa de vacanţă a lui Sergiu Nicolaescu din staţiunea 2 Mai, îi face un portret nu tocmai onorabil Danei, soţia cu 46 de ani mai tânără a îndrăgitului actor şi regizor.
  • Dana Nicolaescu, soția regizorului, are 36 de ani. Chiar și atunci când îmbracă haine de doliu, tânăra o face cu stil
  • Paul Petrovici, apropiat al lui Sergiu Nicolaescu, o face praf pe soţia regretatului regizor: «Era obraznică din cale-afară!»
← Paul Petrovici, apropiat al lui Sergiu Nicolaescu şi cel care are în grijă casa de vacanţă din 2 Mai, o face praf pe soţia regretatului regizor
În timp ce o ţară întreagă îl plânge pe marele regizor, Paul Petrovici susţine că nu poate nici măcar să meargă la înmormântare, pentru că niciodată nu s-a înţeles cu soţia şi cu socrul lui Sergiu Nicolaescu.
“Dana era o obraznică din cale-afară. Odată, a venit Stela Popescu în vizită cu o prietenă de-a ei, care, culmea, îi cunoştea pe Dana şi pe familia ei. Şi prietena Stelei a fost şocată când a văzut-o aici pe Dana: «Păi, altceva nu a găsit şi Sergiu decât pe panarama asta care urlă şi înjură? Tot cartierul o ştia de nebună », mi-a zis femeia. Şi adevărul este că şi aici, la 2 Mai, înjura de mama focului, din orice...”, îşi aminteşte Petrovici.
“Se certau de la diverse lucruri. Era diferenţă între generaţii, iar ea nu prea era aptă pentru o viaţă de casă, ca să spun aşa. Au venit odată nişte invitaţi de-ai lui Nicolaescu, nişte francezi. Eu am pregătit casa, am făcut de mâncare, iar la final a chemat-o Sergiu şi pe Dana, însă ea s-a apucat şi l-a înjurat de faţă cu musafirii. Dar a fost urât de tot, nu aşa... Îmi venea mie să îi dau un pumn în cap ca să o fac să tacă. Era supărată că de ce a deranjat-o... Oricum, era dificilă. Era obsedată de unele chestii. Nu ieşea singură, nu înţelegea ce e aia distracţie. Cred că nu era normală. Nici muzică nu îi plăcea să asculte!”, a încheiat Paul Petrovici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu