MAI MULTE DESPRE TRIBULUS

MAI MULTE DESPRE TRIBULUS

Pe langa utilizarea clasica, si anume marirea masei musculare in urma exercitiilor si inbunatatirea performantei atletice, Tribulus terestris mai aduce o serie de alte beneficii poate mai putin cunoscute dar utile si de interes.

De exemplu, Tribulus se poate administra pentru probleme renale cum ar fi pietre la rinichi, dureri la urinare, precum si ca diuretic (pentru eliminarea retentiei de apa) in curele de slabire sau pentru celulita.

Se administreaza de asemenea pentru probleme la piele cum ar fi: eczema (dermatita atopica), psoriazis, scabie.

Pentru probleme sexuale masculine cum ar fi erectie incompleta, scurgeri de sperma fara ejaculare (spermatoree), lipsa de dorinta sexuala, nivel scazut de testosteron

Pentru probleme circulatorii cum ar fi “sange obosit” din cauza de anemie. Pentru alte probleme cum ar fi inflamatia tesutului bucal (stomatita), dureri in gat.

Femeile administreaza Tribulus pentru tonifierea muschilor abdominali in vederea nasterii si pentru stimularea productiei de lapte matern dupa nastere.

Tribulus se mai administreaza si pentru marirea fertilitatii atat la femei cat si la barbati

Se mai administreaza in cazurile de gonoree (o boala venerica transmisibila), vertigo (ameteli), stare de oboseala (lipsa de stamina). Tribulus stimuleaza apetitul si are efect tonic-astringent



Provita Nutrition ofera brand-ul KONIG TRIBULUS -625, o formulatie completa si potenta de Tribulus standardizat, continand dozajul optim de substante benefice oferite de Tribulus Terestris.

Pentru mai multe informatii si recomandari vizitati pagina de prezentare facand click pe link-ul de mai jos





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu