Evreii


Islamistii egipteni au inceput sa nege Holocaustul: Evreii au fost mutati in SUA

autor: FrontPress 30.01.2013
egiptNegarea Holocaustului este un fenomen destul de des întâlnit în rândul islamiştilor arabi, dar nu numai, majoritatea ghidându-se după modelul iranian, preşedintele persan Mahmoud Ahmadinejad declarând în repetate rânduri că acesta nu este nimic altceva decât un “mit”, oferit ca pretext pentru fondarea Israelului. Cele mai recente declaraţii în acest sens au venit din Egipul controlat de Fraţii Musulmani.
Fathi Shihab-Eddim, un consilier al preşedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, a catalogat Holocaustul drept o “farsă” organizată de serviciile secrete americane, afirmând că evreii despre care se spune că au fost omorâţi de regimul naţional-socialist au fost mutaţi în Statele Unite.
“Mitul Holocaustului este o industrie inventată de America”, a declarat Fathi Shihab-Eddim, consilier al preşedintelui egiptean responsabil de numirea membrilor consiliilor de administraţie ale publicaţiilor de stat din Egipt, relatează Fox News.
“Serviciile secrete americane, în cooperare cu statele aliate în al II-lea Război Mondial, au creat Holocaustul pentru a distruge imaginea inamicilor germani, pentru a justifica războiul şi masivele distrugeri militare, victimele civile şi atacurile nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki”, a spus Shihab-Eddim cu ocazia Zilei de comemorare a Holocaustului.
Efraim Zuroff, directorul Centrului Simon Wiesenthal, afirmă că declaraţiile reflectă o atitudine periculoasă, dar specifică ţărilor arabe. “Tristul adevăr este că aceste opinii sunt relativ comune în lumea arabă, fiind rezultatul ignoranţei şi atitudinilor negaţioniste ale guvernelor”, a spus Zuroff.
Acelaşi Centru Simon Wiesenthal, o organizaţie sionistă internaţională cu sediul central în Los Angeles, a realizat la sfârşitul anului trecut un Top 10 al “antisemiţilor” şi al acelora care “urăsc Israelul”. Această listă include artişti, jurnalişti, clerici musulmani, lideri naţionalişti europeni şi chiar suporteri de fotbal. Pe primul loc a fost clasat regimul islamic din Egipt, condus de Fraţii Musulmani. În acest sens au fost menţionaţi doi clerici importanţi, Muhammad Badie şi Futouh Abd al-Nabi Mansour, ambii cunoscuţi pentru retorica lor antisionistă. Cei doi sunt apropiaţi ai preşedintelui Mohamed Morsi. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu